Witaj Rebelium, koty są tu jak najbardziej mile widziane;)
Witaj(cie)
A ja tu tylko sprzątam, więc witam :)
Mam nadzieje że będzie ciekawie z tobą :)
Rebelium - OSKAR?! Jak nie to... LOLLOLOLOLOLOLOLOLOL - HREY. Nekci i Rhenna zostały zbanowane ;_; Kajzer! Witaj! Widać, że starzy fani nadchodzą :)
O, hrey every1 ;)
Witamy witamy
Każdy fan NW jest cenny ![]()
Nein. Ja nie jestem Oskar żaden, ale lubię lody Oskar. Mogę być dla Ciebie i Oskar, jeśli lubisz lody albo szejki z McDonalda.
Trololo, fajny klimat. Najtłyszka uwielbiam. Pozdrawiam współlokatora, który katuje mnie Nightwishem i Epicą.
LOL - będzie z kim spamować ;_;
To dlatego dałeś mi słuchawki…
Bestia.
:dodgy:
Ja, spamować? Halina, przestań, co to za pająki są? ;_;
To dlatego dałeś mi słuchawki…
Bestia.
[/quote]
Ale słuchawki dobre, przyznaj :3. Ty lepiej wracaj, bo już tęsknie za moim DJ’em xD
Cześć i czołem wszystkim niewitanym ![]()
Ja jestem Oskar i też lubię lody Oskar <3
[quote=“xhonek”]LOL - będzie z kim spamować ;_;
[/quote]
xD
[quote=“xhonek”] LOL - będzie z kim spamować ;_;
:dodgy:
[/quote]
Nie smutaj Ardjanku, będziemy grzeczni ![]()
Jak Nekci i Rhenna ;_; i co nam z tego wyszło? Big nothing ;_;
Nie płacz bejbe ;)
Witam :) Niektóre nicki kojarzę z innych for, a i parę osób tutaj może kojarzy człowieka pod pseudonimem Peter ;)
Nightwisha słucham od roku 2004 z różnym natężeniem.
O forum dowiedziałem się od Maćka, z którym kiedyś pisaliśmy na nieistniejącym już Page Of Wishes. Na OceanSouls też się nieco udzielałem.
Z zaciekawieniem zauważyłem, że są tu osoby związane z Poznaniem :) W ciągu mojej trwającej kilka lat włóczęgi po forach niewielu ludzi z moich stron spotkałem. Gdyby ktoś pytał, na wspomnianym wcześniej w tym wątku Suomi Night byłem, ale tylko raz ;)
EDIT: To ten wilk na tle księżyca jest jakimś domyślnym avatarem? Przeglądając wątek już się zaczynałem gubić ile właściwie osób go używa ;)
Witaj, Piotrze! Miło nam Cię gościć w naszych skromnych, nightwishowych progach.
Widzę, że jesteś starym wyjadaczem jeśli o fanowanie chodzi. ![]()
Na której edycji Suomi byłeś? Jeśli na ostatniej to prawdopodobnie się widzieliśmy.
Do niedawna również myślałem, że Poznaniaków fanujących NW jest niewielu, ale coraz więcej z nich wychodzi z cienia.
EDIT: To ten wilk na tle księżyca jest jakimś domyślnym avatarem? Przeglądając wątek już się zaczynałem gubić ile właściwie osób go używa
Tak, to domyślny avatar. Ożywia forum i przy okazji jest neutralny jeśli chodzi o kolorystykę. Zachęcam do personalizacji profilu, avatar często jest wizytówką użytkownika. ![]()
Witaj Piotrze, zbiera się tutaj stara prawdziwie Najtłiszowa gwardia, mam nadzieję że DE okaże się miłą przystanią;)
Witaj, Piotrze! Miło nam Cię gościć w naszych skromnych, nightwishowych progach.
Widzę, że jesteś starym wyjadaczem jeśli o fanowanie chodzi.
Na której edycji Suomi byłeś? Jeśli na ostatniej to prawdopodobnie się widzieliśmy.Do niedawna również myślałem, że Poznaniaków fanujących NW jest niewielu, ale coraz więcej z nich wychodzi z cienia
Czy starym to kwestia względna- zacząłem od ostatniego albumu z Tarją, a do swojego pierwszego forum dołączyłem już po jej wyrzuceniu.
Nie pamiętam, która edycja to była, ale było to już ze 2 czy 3 lata temu. Nadal odbywa się to “U Bazyla”?
Co do poznaniaków na forach to nie mówię tylko o Nw. Byłem (albo i wciąż jestem) też aktywny m.in na forach Tarji, Epiki, After Forever i Tristanii. Tam jest tak samo- od czasu do czasu zarejestruje się ktoś, kto przyjechał tu na studia i to najczęściej tyle.
Cześć !
Wychodzi na to, że tylko ja nikogo nie znam...
Nie pamiętam, która edycja to była, ale było to już ze 2 czy 3 lata temu. Nadal odbywa się to “U Bazyla”?
Tym razem odbywało się to w UNDERGROUND Rock Barze przy Strzeleckiej. To był mój pierwszy raz na takiej imprezie, ale słyszałem od ludzi wiele o słynnym “Bazylu”. ![]()
Wychodzi na to, że tylko ja nikogo nie znam…
Kiedyś nadejdzie moment, w którym poznasz! ![]()
Witam! ![]()
Nightwisha słucham od roku 2004 z różnym natężeniem.
No to w porównaniu do mnie długo, bo ja dopiero od 3 lat ![]()