Przywitaj się! :)

Witaj Rebelium, koty są tu jak najbardziej mile widziane;)

Witaj(cie)

A ja tu tylko sprzątam, więc witam :)

Mam nadzieje że będzie ciekawie z tobą :)

Rebelium - OSKAR?! Jak nie to... LOLLOLOLOLOLOLOLOLOL - HREY. Nekci i Rhenna zostały zbanowane ;_; Kajzer! Witaj! Widać, że starzy fani nadchodzą :)

O, hrey every1 ;)

Witamy witamy :slight_smile: Każdy fan NW jest cenny :slight_smile:

Nein. Ja nie jestem Oskar żaden, ale lubię lody Oskar. Mogę być dla Ciebie i Oskar, jeśli lubisz lody albo szejki z McDonalda.
Trololo, fajny klimat. Najtłyszka uwielbiam. Pozdrawiam współlokatora, który katuje mnie Nightwishem i Epicą.

LOL - będzie z kim spamować ;_;

To dlatego dałeś mi słuchawki… :slight_smile: Bestia.

:dodgy:

Ja, spamować? Halina, przestań, co to za pająki są? ;_;

To dlatego dałeś mi słuchawki… :slight_smile: Bestia.
[/quote]
Ale słuchawki dobre, przyznaj :3. Ty lepiej wracaj, bo już tęsknie za moim DJ’em xD

Cześć i czołem wszystkim niewitanym :wink:

Ja jestem Oskar i też lubię lody Oskar <3

[quote=“xhonek”]LOL - będzie z kim spamować ;_;
[/quote]
xD

:dodgy:
[/quote]
Nie smutaj Ardjanku, będziemy grzeczni :wink:

Jak Nekci i Rhenna ;_; i co nam z tego wyszło? Big nothing ;_;

Nie płacz bejbe ;)

Witam :) Niektóre nicki kojarzę z innych for, a i parę osób tutaj może kojarzy człowieka pod pseudonimem Peter ;)

Nightwisha słucham od roku 2004 z różnym natężeniem.

O forum dowiedziałem się od Maćka, z którym kiedyś pisaliśmy na nieistniejącym już Page Of Wishes. Na OceanSouls też się nieco udzielałem.

Z zaciekawieniem zauważyłem, że są tu osoby związane z Poznaniem :) W ciągu mojej trwającej kilka lat włóczęgi po forach niewielu ludzi z moich stron spotkałem. Gdyby ktoś pytał, na wspomnianym wcześniej w tym wątku Suomi Night byłem, ale tylko raz ;)

EDIT: To ten wilk na tle księżyca jest jakimś domyślnym avatarem? Przeglądając wątek już się zaczynałem gubić ile właściwie osób go używa ;)

Witaj, Piotrze! Miło nam Cię gościć w naszych skromnych, nightwishowych progach. :slight_smile: Widzę, że jesteś starym wyjadaczem jeśli o fanowanie chodzi. :smiley:
Na której edycji Suomi byłeś? Jeśli na ostatniej to prawdopodobnie się widzieliśmy. :slight_smile: Do niedawna również myślałem, że Poznaniaków fanujących NW jest niewielu, ale coraz więcej z nich wychodzi z cienia.

Tak, to domyślny avatar. Ożywia forum i przy okazji jest neutralny jeśli chodzi o kolorystykę. Zachęcam do personalizacji profilu, avatar często jest wizytówką użytkownika. :slight_smile:

Witaj Piotrze, zbiera się tutaj stara prawdziwie Najtłiszowa gwardia, mam nadzieję że DE okaże się miłą przystanią;)

Czy starym to kwestia względna- zacząłem od ostatniego albumu z Tarją, a do swojego pierwszego forum dołączyłem już po jej wyrzuceniu.

Nie pamiętam, która edycja to była, ale było to już ze 2 czy 3 lata temu. Nadal odbywa się to “U Bazyla”?

Co do poznaniaków na forach to nie mówię tylko o Nw. Byłem (albo i wciąż jestem) też aktywny m.in na forach Tarji, Epiki, After Forever i Tristanii. Tam jest tak samo- od czasu do czasu zarejestruje się ktoś, kto przyjechał tu na studia i to najczęściej tyle.

Cześć !

Wychodzi na to, że tylko ja nikogo nie znam...

Tym razem odbywało się to w UNDERGROUND Rock Barze przy Strzeleckiej. To był mój pierwszy raz na takiej imprezie, ale słyszałem od ludzi wiele o słynnym “Bazylu”. :slight_smile:

Kiedyś nadejdzie moment, w którym poznasz! :slight_smile:

Witam! :slight_smile:

No to w porównaniu do mnie długo, bo ja dopiero od 3 lat :wink: