Galeria Adriana

Mnie się podoba sposób w jaki narysowałeś twarz, włosy i ubrania - naprawdę jest duży postęp od czasu pierwszej ilustracji, którą tu wrzuciłeś (na pewno o tym wiesz).

Kocur ma moim zdaniem zbyt "płaskie" futro, a kobieta trzyma go w hmm...w raczej niecodzienny sposób. Poza tym rysunek jest cudowny :)

1 polubienie

Galeria Adiego jest chyba moją ulubioną. Szczególnie uwielbiam twoje interpretacje utworów NW (np. Moondance). Super sprawa :)

1 polubienie

Dziękuję za komentarze! Są bardzo budujące. :)

Nowy, urodzinowy tworek:

10 polubień

Przyznam, że mocno zaskoczył mnie "urodzinowy tworek"- wspaniały:)

O jaki cudowny. Boże, człowieku, ty masz nieziemski talent. Strasznie mi się podobają twoje arcydzieła.

Nawet jedno z nich znalazłam na instagramie. :)

1 polubienie

Niby chibi, ale jednak nie chibi :)

Taki tam Tuo, w stylu 'I'm too fabulous for you" :D

2 polubienia

Jest super, tylko to białe tło jest takie... łyse. Może jakieś bajery dodać?

1 polubienie

Wow! To jest właśnie niesamowite gdy odnajduję swoje tworki gdzieś w necie na innych stronach. Opinie ludzi są mocnym motorem napędowym do stawania się lepszym. :slight_smile:

Aż musiałem wygooglować. :smiley: Rzeczywiście! Choć ewentualne podobieństwo nie było zamierzone (chyba nikt mnie nie pozwie?). :smiley:

Faktycznie, z ciekawszym tłem byłoby lepiej. Niestety ograniczał mnie fakt, że Plamen musiał wydrukować 35 stron z różnymi kolorowymi zdjęciami… Stąd taka (być może przesadna) oszczędność formy. :frowning:

Tuo niczym gwiazda disco-polo.:happy: Podoba mi się ten twór taki z humorem. :D

Eee, kiedy on tu w niczym nie przypomina gwiazdy discopolo :>

Jak nie? Okulary, klawisze i ten uśmiech jak rasowa gwiazda disco. :D

2 polubienia

Ares - faktycznie, coś w tym jest :D

"Shudder Before Beautiful" - zainspirowane nadchodzącym albumem NW oraz utworem o tym samym tytule. :)

14 polubień

Cudowne *_* Adrian, zespół powinien Cię zatrudnić do tworzenia grafiki do albumów!

2 polubienia

Ja tu wchodzę, a tu taki art :D, czy ten wyraz jego twarzy tak specjalnie?

Jest taki Tuomas-owy :D no ogólnie z fejsa eheh, zarąbisty ten urodzinowy tworek.

A ten albumowy art bardzo spoko, od siebie powiem lubię taki styl

1 polubienie

To jest idealne. *-* Chciałabym mieć koszulkę z takim nadrukiem. :D

1 polubienie

*płacz nad perfekcyjnością tego arta*

Naprawdę, Bóg obdarzył cię darem plastycznym. Daj mi go trochę. ;-;

1 polubienie

Dziękuję za komentarze. :) Bardzo motywują do dalszej pracy :)

Postać tego starca jest przez ciebie wymyślona?; chodzi mi o twarz; sam ją wymyśliłeś czy też zaczerpnąłeś z jakiegoś zdjęcia?

Pierwsze i ostatnie małe zdjęcia na górze… no trochę jak koń. Ale za to ostatnie na krześle… slodki Jezu <3 <3 <3

2 polubienia