Muzyczne dusze o NW

Ładnie zaśpiewane, ale niestety nie dosięga nawet do pięt Tajrowego wykonania.

ostatnie wideo

to tak sobie śpiewał, nucił

przedost wido

eno , eno :)

bardzo dobre nagranie oczywiście, ale jeśli mam to uznać za oryginał to refren był inny, tony,

klawisze nie zawsze wydawały właściwe dźwięk,

a skąd te skrzypce?

gra 9/10

Bardzo kameralnie i bardzo przyjemnie:

Genialny cover Storytime na pianinie :)

1 polubienie

Dość obiecujące początki wokalnie?

http://www.youtube.com/watch?v=Dukuyya00qg&list=WL971F640526E74BE5

Niestety nie ruszają mnie dzieci, które po prostu nauczyły się nie jąkać i nie wdychać powietrza głośno między wersami. Wiadomo, że głos wysoki, chłopczyk słodki, ale nie wróżę mu kariery. Jestem przeciwna zabieraniu dzieciństwa... Za trzy- cztery lata zacznie mu się mutacja i po "gwieździe".

Ja proszę o zakończenie z nią współpracy <również ładnie prosi> ^^

Całkiem przyjemny wykon, ale dupy nie urywa, latających staników też nie widziałam (no dobra, na to jest troche zamały). Wiadomo, że mutacja wszystko zniszczy, ale niech chłopak śpiewa, jak jeszcze może.

@Adrian widzę, że z zapartym tchem śledzisz wokalne poczynania Biebera :P.

Robimy mały rebranding. Od jutra stronka będzie nazywała się Bieber Emporium. :smiley:

@Adrian nawet się nie waż !!!

1 polubienie

Można pokombinować na prima aprilis :wink:

Mnie się podoba, a Wam?

https://www.youtube.com/watch?v=czcTznZfeUQ

Przyjemne wykonanie?:)

A tu jest pięknie:)

1. Niezły wykon.Z jakiego to kraju?

2.Moja ukochana piosenka ♥

Fajnie? Jakbym usłyszała taką wersję, też "motylki" zrobiłyby swoje:

kilka razy się pomyliła , ale i tak jest świetne.

Dobry cover, ale jeśli już jesteśmy przy instrumentalnych coverach, to ten pan ma u mnie mistrza. Naprawdę. Nie tylko gra to, co NW, ale wplata w tę piosenkę swoje własne kawałki, ozdóbki... Jak dla mnie cud miód i orzeszki i w ogóle. Holopainen powinien się od niego uczyć obsługi klawiszy :)

i macie jeszcze Ghost Love Score, maniacy :)

Sami, masz rację to absolutna rewelacja- jestem zachwycona interpretacją:) No! nie mam pytań;)

Beata, gość zrobił z "We are the Others" Delain piosenkę, której da się słuchać, więc musi być mistrzem :)

Sami, dawaj namiary/linka- no na co czekasz?;)

Taki szczegół, ale nie lepiej było dać tego do tematu o coverach? Eventualnie do tematu o Dealain (chyba takowy jest)?