Nasze mieszkania

W tym roku akademickim mieszkam w Sopocie, tuż pod samym lasem i... las był piękny jesienią... teraz to kilka patyków, które szaro-brązową ścianą odbierają mi prawo do oglądania jasnego nieba (choć to żadna strata, bo i niebo ostatnio nie lepsze!). Tęsknię za śniegiem! Jakiś miesiąc temu solidnie popadało i las został zaczarowany! Dosłownie! Pochwalę się, bo cyknęłam tosterem zdjęcia (chyba obrażam właśnie telefon Izzy'ego, ale może się nie obrazi i nie każe mi tego telefonu przepraszać za obelgę).

Dawać mi śnieg do Sopotu! :-D

12 polubień

Coraz większymi krokami przymierzam się do remontu kuchni. To wyzwanie którego z pewnością nie zapomnę do końca życia. Dlaczego? Bo cala kuchnia i przedpokój to boazeria, szafki budowane w sposób "domino" więc będę wtedy mieszkać na budowie i mam nadzieję, że nie oszaleję? Kuchnia nie jest duża i nie ustawna. Czy macie dostęp do sprawdzonych fajnych pomysłów/projektów?

Jeśli chodzi o pomysły, to polecam wejść na Pinteresta i wpisać 'tiny kitchen ideas". Któryś wariant ustawienia mebli i rzeczy na pewno podpasuje :)

https://pl.pinterest.com/search/pins/?q=tiny%20kitchen%20ideas&rs=guide&0=tiny%7Ctyped&1=kitchen%7Ctyped&2=ideas%7Cguide%7Cword%7C0&add_refine=ideas%7Cguide%7Cword%7C0

Dzięki Sami:) Przyzwyczaiłam się do znanego mi rozwiązania a wiadomo nawyki swoje robią, dlatego potrzebuję świeżości w tej opcji:)

Taki domek mogłabym mieć. Troszkę może mniejszy ale w takim charakterze- super!:)

domek.thumb.jpg.556eb8153e2c61b0a76d15091e67aa55.jpg

1 polubienie