Nasze zdjęcia

Widzę tutaj niektórzy przejawiają niepewność siebie. :) Dział ten jest tylko dla użytkowników, wiec tu praktycznie wszyscy sami swoi. :)

Na zachętę trochę zaniżę poziom w tym wątku - gorzej nie będzie, gwarantuję. :D

P.S. Chce któraś z Pań zmienić statusik na Fejsie? :D :D :D

Taak, ja ^^ możecie mnie sobie wyobrazić. Wyglądam prawie jak Emppu, ale w damskiej wersji i z okularami ;]

ahahahhaa Adrianie, cóż za niemoralna propozycja :D

Adrian o to właśnie chodzi- poznajmy się z "różnych stron";)

Niech wam będzie ;] przypominam - jestem blondynką, więc sobie poblondykuję i się spytam, jak się wstawia zdjęcie? :D

"Odpowiedz" -> "Wprowadź obrazek (takie kwadratowe coś z górami i Słońcem) -> wklejasz URL obrazka (chodzi o dokładny link ^^) -> gotowe :D

Najlepiej by było, gdybyś zdjęcie wrzuciła na jakąś stronę i wtedy dodała, bo z pulpitu nie doda ^^

Obrazek musi być wgrany do internetu, np. http://img.nopaste.pl/

następnie wklejasz bezpośredni link do zdjęcia. :)

Adrian masz na głowie czapkę mikołajkową czy mi się wydaje? :)

Invidia może skopiowałaś nie ten link co trzeba?

Nie mam zielonego pojęcia, komputer i internet to dla mnie czarna magia :)

http://img.nopaste.pl/showpict.php?id=P1040376_513c9d59d9cfc.jpg

Tutaj link do jej zdjęcia jeśli ktoś chce zobaczyć ;P

No i macie mnie :smiley: zdjęcie z wiosny zeszłego roku, włosy zdążyły mi już trochę podrosnąć (dzielnie zapuszczam :slight_smile: )

Bardzo sympatyczne zdjęcie z towarzyszem. :slight_smile: Widzę, że nawet kolory włosów podobne. :smiley:

Dokładnie, mikołajkowa czapa być musi! Zwłaszcza w sylwestra… :smiley:

Jak moją być nie podobne, jak urodziny w tym samym dniu (chociaż niekoniecznie ten sam rok) ;] następnym razem mnie zobaczycie dopiero, kiedy ustalimy nasze wspólne spotkanie forumowiczów, także nie musicie się mną już martwić ;)

Invidia- niepotrzebnie obrażasz siebie opisem "kobiet- Emppu z okularami" jesteś na prawdę śliczna.. u mnie to tylko fotoszop.

Mój pieso ma urodziny za 20 dni :D cholercia, ona też jest fanką Nightwisha, nie ma innego wyboru, jak słuchać go razem ze mną :D Zaraz dodam jej zdjecie :D

To chyba najbardziej owłosiona fanka :D

TheEscapist, bardzo sympatyczna osóbka na fotce i ze świetnym kompanem:),

a na drugiej nowa fanka NW- chwali się:)

sorki, znaczy się ciut pogubiłam;)

Beato, to Invidia jest :stuck_out_tongue:

Invidia Naprawdę nie masz powodów do kompleksów :) I masz świetnego psiaka!

Ej no wiecie co rzucać foty, bo was znajdę, będzie pstryk.

Pokazać piękne mordki.