Adrian
(Adrian)
8 Kwiecień 2013 17:42
119
Chemia nie jest zła. Biologia to czyste zło.
Słuchajcie, robię prezentację o NW, WT i Epice na informatykę. Musi tam się znaleźć muzyka. NW oraz WT mam już wybrane. Pytanie - jakiej piosenki Epiki użyć ? Chodzi mi głównie o coś bardzo podniosłego, najlepiej z udziałem “orkiestry” (Epika jej z reguły nie ma). Coś w stylu Ghost Love Score NW, czy Jillian WT.
Powinien też znaleźć się tam nakręcony przez nas film, aczkolwiek ja takowego nie posiadam, więc myślałem o porwaniu czegoś z dorobku YT. Może jednak ktoś z Was ma jakieś krótkie wideo z koncertu któregoś z tych trzech zespołów i udostępniłby mi je ?
“Fasade of reality” może nie ma orkiestry ale ma patetyczne wtręty o “współczesnym źle” jakim jest terroryzm (dlatego tej piosenki nie lubię, ale na prezentacje mogłaby być). Ewentualnie “The Last crusiade” - takie z pasją, moim zdaniem.
Mam zamiar użyć Monopoly on Truth Przez ostatnią godzinę zrobiłem uwaga … Aż 2 slajdy :happy: aczkolwiek są niesamowicie dopracowane i ich odtwarzanie na mnie robi ogromne wrażenie xD
@edit . Jak z tym filmikiem ? Jest ktoś chętny na podzielenie się, czy mam okradać yt ? xd