Witaj Magdo, no nie ma to jak gadka o muzie :), miłej podróży przez forum.
Tak no bo poco by był jakby nie uzależniał, tak trza się delektować muzą :) Ale odlot ...
Witaj Magdo, no nie ma to jak gadka o muzie :), miłej podróży przez forum.
Tak no bo poco by był jakby nie uzależniał, tak trza się delektować muzą :) Ale odlot ...
Witaj :)
Hejka!!! myślę, ze będzie super!!! ja początkująca, ale dam rade hi hi! trochę to nie odpowiada mojemu mężowi.
Przerywam moją sesję zamulania się new wave'owymi balladami (For A Friend ;_; chyba najcudowniejsze dziecko Somerville'a ;_; ) - by powitać niewitanych! Witajcie zatem! Bawcie się dobrze - tu atmosfera niesamowicie przyjazna. I otwarta :)
Witaj Magdo. :) Muszę przyznać, że masz świetny nick! :D
Powiem Ci z doświadczenia, że po jakimś czasie domownicy przywykną do Nightwishowego grania. ;) Ja już wypracowałem możliwość słuchania głośniej NW. :D
Witajcie,
Nightwish jest dla mnie jednym z zespołów które darzę szczególną pasją pośród mojej biblioteki muzycznej aczkolwiek nie uznaję jakichkolwiek ograniczeń w tej dziedzinie gdyż słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho ;-)
Nie pamiętam już jaki utwór był pierwszy dzięki któremu odkryłem Nightwish'a lecz na pewno nie przestanę słuchać tego zespołu.
Pozdrawiam
Paweł
Widzę, że coraz więcej osób tu dociera :D
Witaj, Prezesie :D Twój nick przypomniał mi czasy liceum, kiedy to i ja byłem Prezesem ;) Dobrze, że się nie ograniczasz do jednego gatunku, bo takie zawężanie IMO nie prowadzi do tolerancji.
hej Paweł :) witam i życzę przyjemnego pobytu :)
Piotrek, nick jaki chciałem przybrać był niestety już zajęty zaś aktualny to właśnie taki licealny pseudonim artystyczny ;-)
Jakoś nie potrafię słuchać tylko jednego gatunku, zespołu, wszystko zależy jaki mam aktualnie humor i do tego słucham muzyki niczym soundtrack mojego życia ;-)
uhu, doskonale to rozumiem
nie mogę się doczekać by lepiej cię poznać ![]()
Witaj Pana Prezesa! :) Dołączam się do powyższego posta Evi ;)
O pan Prezes, siemka, mnie nazywali Szef w zawodowce. :D
Sountrack życia powiadasz, ja tak miałem, ale jakoś mi się odechciało, wole by muzyka złości nie wzbogacała przykładem siejąc. Ale wykrywać w niej uczucia. Mam nadzieje, że się lepiej poznamy. :)
I ja witam Pana Prezesa. :) Jeśli już o pseudonimach to ja byłem "prezydentem" w gimnazjum. :D
Zachęcam do pisania i "odkrywania" siebie. :)
Ja również mam nadzieję iż uda mi się was poznać ;-)
Aktualnie oswajam się z forum ;-)
Ancient, zdradzę Ci tylko iż w moim życiu nie ma złości są jedynie chwile szczęścia, czasem smutku i refleksji gdyż z natury jestem ostoją spokoju ;-)
Witam Prezesa ![]()
Piszesz, że nie ograniczasz się gatunkowo w muzyce; pisz zatem w odpowiednich działach i dziel się z nami jakimiś ciekawymi zespołami/utworami ![]()
Ancient, mógłbyś to rozwinąć? Nie wiem, czy w tym temacie, bo się mały offtop zrobi… Może w ogólnomuzycznym? Chodziło ci o to, że traktując muzykę jako “soundtrack naszego życia” stajemy się wobec niej egoistami? Nie dostrzegamy tego, co moze nam dać nowego tylko ograniczamy się do przyciągających i charakteryzujących nas niejako jej cech? Chyba już sama się w tym plączę
Ale to u mnie normalne, bo ja ogólnie za dużo myślę…
Witaj Panie Prezesie :) rozgość się w progach naszego czarującego DE :D
Witaj Paweł, no nick przyznam oryginalny:) Mamy słabość do jakiegoś gatunku muzyki ale słusznym jest nie zamykać się na inne. Czekam więc na Twoje muzyczne odkrycia:)
Prezes, sorki, że zabrzmiało to jak sugestia co do tej złości, czasami ja tak się chciałem stosować do muzyki.
Freyja co się z tym kojarzy? nadaje lub podkreśla sytuacje, panujące w niej emocje to Sountrack
Czasami odpalałem muze, żeby podkreślić mój stan emocjonalny, ale nie zawsze.
Dziś słucham, odkrywam emocje w danym utworze.
O egoizmie nic nie wspomniałem, po prostu nie chce, przynajmniej dla siebie, budować na przykład większej złości po przez muzykę. Nigdy nie myślałem w ten sposób o muzyce.
Dogadaliśmy się? :)
Myślę, że tak.
Z tym egoizmem to była taka moja mała nadinterpretecja.
Hejka! Przywitałam się i po sprawie. A o sobie powiem mało. Jestem NightwishAnka i mam 14 lat a Nightwish kocham,uwielbiam ponad życie i tak zawsze już mi zostanie. Pozdrawiam wszystkich i niech Nightwish będzie z wami. :ninja: :rolleyes: :D :devil: Macie świetne emotikony :dodgy: