Jak jakiejś pannie przytulanie w głowie, to spoko :)
Haha, chodziło mi o to, że ogólnie nie przepadam za kontaktami typu trzymanie się za ręce i przytulanie, a nie, że tylko to mi w głowie :P.
wiem, ja to do innych się sugerowałem, bo lubię hagsy z dziewczynami :)
Ale skoro nalegasz, to mogę i ciebie :D
Przytulanie w każdej formie jest super. Siema Arek! Miłego pisania :)
ja się nie lubię przytulać. i w ogóle nie lubię żadnych form dotyku. przynajmniej z osobami, które nie są mi wystarczająco bliskie. a są to dwie... no może trzy osoby.
żadne z was woodstock-owicze :P
rozumiem, że za takich uznajesz tylko osoby zachowujące się jakby najlepszym rozwiązaniem było życie w hippisowskiej komunie?
woodstock = miłość, przyjaźń, muzyka - ani słowa o przytulaniu ![]()
Mam podobnie. Dotyk = więź = zaufanie = tylko osoby mi bliskie…
I powracając do tematu: Hello wszystkim nowym i jeszcze przeze mnie nie witanym ![]()
To co, że nie ma słowa, ale za to jest taki zwyczaj, jak tam się jest :)
Ja nie wiem czy akurat hipisowskiej, bo nie znam całego tego światopoglądu. Mam własny, najwyżej podobny :)
Ja bym wolał żeby ludzie tworzyli wspólnotę, każdy przecież wie, że tak by było lepiej, zgadzacie się czy nie?
p.s.
nie off-ujmy tu już :D
Jeej, pomyśleć, że zaczęło się od mojej niewinnej zaczepki odnośnie AA xD
Również nie lubię dotyku, należę do osób nieufnych, podejrzliwych... ale złapać się za rączkę w ramach terapii "AA", o której wspominałam wcześniej, mogę :D
samo słowo “wspólnota” nie kojarzy mi się najlepiej. z sektą jakąś. poza tym Manson podobnie gadał i jak wszyscy dobrze wiedzą nic dobrego z tego nie wyszło. taki kontakt cielesny tworzy złudne poczucie bliskości i oddania z osobami, o których niewiele tak naprawdę się wie. dlatego właśnie powinno się to odbywać w odwrotnej kolejności - najpierw zaufanie, a dopiero później bliższy kontakt.
tyle ode mnie, koniec offa ![]()
Witam, dostałam wiadomość na FB od pewnej pani Beaty i tak się sobie tu zarejstrowałam.
Na imię mi Klaudia, przeżyłam już dwie dekady. W latach hmm 2005-2006 czyli jakoś na początku gimnazjum popadłam z szaloną NIGHTWISHOMANIĘ, udzielałam sie na paru forach w tamtym czasie, ktore juz niestety nie istnieją. Potem po wybraniu Anette do zespołu, jakoś wszystko się w mnie uspokoiło, a teraz czuje że powoli wraca :)
Cześć Klaudia!
Miałam dokładnie to samo! Teraz mam nadzieję, że Rada Do Wyboru Kolejnej Wokalistki Nightwisha wyciągnęła wnioski i dobiorą sobie kogoś odpowiedniejszego :)
Witaj i udanego buszowania po forum ;)
Siemanko Klaudia
Może polubisz Anette, kto wie, może to kwestia pierwszeństwa, ale to zależy od ciebie.
Maniakuj dalej tutaj na forum, baw się dobrze.
Witaj Klaudiaa, świetnie że dołączyłaś, bo Twoja Nightwishomania jest tu wielce pożądana:)
Witajcież Klaudio. :) Miłego pobytu na Białych Ziemiach Empatii i Niewinności oraz w Emporionie Snów. :D
hello :) czyli zwolenniczka Tarji? baw się dobrze :)
Witaj Klaudio! Mam nadzieję, że miło spędzisz tu czas :) .
Witaj:)
Baw się dobrze :P
Hej, nie chce mi się być oryginalną więc po prostu powiem: miłego postowania ;)