Jeśli coś nie działa poprawnie, są jakieś problemy z serwerem - zgłaszajcie wszystko tutaj. :)
Nie wiem, czy to błąd strony, czy moja a techniczna natura, czy też kwestia czasu niemniej mój problem polega na tym, że ustawiłam sobie za prawdę zacną sygnaturę, która wyświetla się jedynie w moim profilu, a nie ma jej na forum. To przybijające, zważywszy na fakt, jaka jest piękna!!! :P
edit: Nieważne - już jest :P
Czy Wy też odnotowujecie sporadyczne braki połączenia ze stroną?
Mieliśmy drobne problemy z wyświetlaniem strony - wszystko wróciło już do normy. :)
Jeśli napotkacie jakiś błąd (biała strona) to po prostu odświeżcie stronę. Powinno pomóc. :)
Jakoś ani razu nie zdarzyły mi się problemy. Cóż mój dostawca internetu jest najlepszy :p
Ja właśnie zauważyłem problem, są opcje ze sposobem wyświetlania właściwie to nie opcja.
Czasami ładuje wątek ze zdjęciami wyświetlają się wszystkie, w pełnych rozmiarach, czasem po chwili się lądują okienka z komunikatem "Zbyt duży obrazek. Kliknij by zobaczyć pełen rozmiar".
A tym razem są te ramki z komunikatem "Zbyt duży obrazek. Kliknij by zobaczyć pełen rozmiar", tyle że w niektórych nie ma obrazu, a jest link.
Komunikat działa jak należy, tylko obrazków nie ma.
akurat tu tak się dzieje :D
http://forum.nightwish.pl/watek-galeria-ancient?pid=4594#pid4594
a wygląda to tak:
Czy inni też to odnotowali?
Czy to wina google?
Czy mojego neta?
Ja natomiast zauwazyłem inną rzecz jak jest dużo obrazów albo bezpośrednich wklejeń filmów z youtube’a to jak ktoś ma wolniejszy net to mu wszystko się zacina i ciezko wczytać stronę, nieraz tego doświadczam więc osobiscie wrzucam zazwyczaj linki. ![]()
No u mnie wszystkie linki działają i pod każdym jest obraz a mam naprawdę niemłody komputer, mówiąc eufemistycznie
więc wyglada na to że Twój komputer/przeglądarka, może spróbuj inną ![]()
Za dużo ? może
A dziwię się na pierwszej stronie jest więcej.
Ważne że chociaż jest hiperłącze.
Ale w takiej galerii muszą być widoczne foty.
Chrome też ma taki sam problem.
Ważne żeby inni widzieli.
A tym razem są te ramki z komunikatem “Zbyt duży obrazek. Kliknij by zobaczyć pełen rozmiar”, tyle że w niektórych nie ma obrazu, a jest link.
Ja się zgłaszam, że na obu przeglądarkach (w tym Opera) mam dokładnie ten sam problem. Ale to tylko na 2 str twojej galerii, na 1 wszystko jest ok.
Potwierdzam - jest błąd. Szukam przyczyny i postaram się naprawić tak szybko jak to możliwe.
Limit zdjęć na post to 15, więc to raczej nie to... Chyba coś ze skalowaniem zbyt dużych zdjęć. :undecided:
No raczej, przypominam na 1 jest więcej, dziex za info o limicie
yy, emoty też się liczą?
Nie powinny, a występuje z nimi problem?
razem z emotami jest obrazków 21 jeśli się nie pomyliłem(2 strona).
Limit wynosi 15, czyli wygląda na to, że emotki się nie liczą. :)
Pytanie do wszystkich: czy na mapie wyświetlane są czerwone pinezki przy Waszych miejscowościach?
Link do mapy: http://forum.nightwish.pl/misc.php?page=usermap
nie ma żadnej pinezki
ja też nie posiadam tych pinezek
nie pokazują się. a wczoraj jeszcze były...
Brak współrzędnych