Jak już są fejsbuki i last.fmy to dlaczego nie filmweb? macie konto? podacie? :) chętnie dodam znajomych co by może jakieś nowe, dobre filmy zobaczyć, o których być może nigdy nie słyszałam :P
mam nadzieję, że nie dubluję tematu. szukałam, ale nie znalazłam takiego ;)
Ja również nie mam konta na FilmWebie. W sumie katalog moich ulubionych filmów mam wśród zlajkowanych na profilu na facebooku :) Nigdy nie czułem potrzeby osobnego konta na FilmWebie do tego :)
Gdy tylko przeczytałam news, wiedziałam, że Paula zaspamuje forum z radości. Głosik Kurkeli jest czyściutki i pasuje do mniej ciężkich, leciutkich brzmień w stylu muzyki filmowej, lubię wokal Tony’ego, uważam, że jest bardzo ciepły, a reszty wokalistów nie znam, ale przesłucham coś niebawem, o ile znajdę, żeby mieć rozeznanie.
Okładka wygląda sympatycznie (popieram skojarzenie Seppo z okładką IM), bardzo bajkowo, tajemniczo i zimowo. Połączenie Nymana (soundtrack do “Fortepianu”), Howarda (soundtrack do “Osady”) i Enyi (tutaj tony genialnych dźwięków, jak np.: “Fairytale”, “Amarantine”, “Only Time”, czy sławny hit z filmu “Drużyna Pierścienia” “May it be”) to fascynujący miks, folk, o ile nie będzie zbyt przytłaczający, też wydaje się ciekawy. Album świetnie rokuje, szkoda tylko, że musimy czekać aż do kwietnia. Dobrze, że singiel będzie wcześniej. Zastanawia mnie jak to jest, że album na ukończeniu, niby ostatnie miksy, a będzie wydany dopiero na wiosnę. Te miksy tyle trwają, czy co? Aż trzy miesiące odstępu między singlem, a albumem - czy to nie ciut za dużo? :huh:
ja nie korzystam z imdb. nie podoba mi się wgląd strony, poza tym nie chciałoby mi się od nowa oceniać ponad 1000 filmów :P ale jak ktoś chce się podzielić swoim kontem na tym portalu to nie widzę problemu żeby mógł to zrobić tutaj ;)
Ja założyłem konto na filmwebie zanim pojawiła się opcja połączenia z fejsem. Ogólnie dawno nie oceniałem filmów ale gdyby ktoś chciał: http://www.filmweb.pl/user/Umentho