Przyszedł czas na moje prace. Ponieważ strona budowana była od nowa dlatego wklejam link - dla ciekawskich: http://kwiaciarnialezka.pl/
Piękne, musisz mieć zdolności plastyczne ;)
Beatko, w końcu zdecydowałaś się podzielić z nami swoją pasją. :) Mamy dużą różnorodność na forum: fotografów, grafików, rysowników a teraz nawet florystkę. ;)
Jestem pod wrażeniem, wszystkie bukiety są śliczne. Moim faworytem jest ostatni - kolory idealnie dobrane, piękna kompozycja i urok klasycznych róż. Wszystko współgra ze sobą idealnie.
Chcemy więcej :D
Piękne! Trzeci moim zdaniem jest najlepszy ![]()
! ![]()
♥
Beatko, ten drugi...!!! Miałam podobny do ślubu! :P
Jakie cudowne ! Trzeci moim zdaniem najładniejszy, niby prosty, ale śliczny :D.
Beatko, patrząc na Twoje dzieła zastanawiam się jak to się wszystko kupy trzyma? :) Pewnie wszystkie kwiaty są ze sobą jakoś związane by się nie rozlatywały. Domyślam się też, że cały proces robienia takiego bukietu jest czasochłonny.
Sama wymyślasz te wszystkie kompozycje? Są świetne. :)
Dość często sama wymyślam albo interpretuję znane mi już prace. Można zachować kształt kompozycji zamieniając gatunek kwiatów czy dodatków roślinnych. Materiały dekoracyjne:koraliki, piórka, szpilki z ozdobnymi główkami itd. uzupełniają całość dodając całości charakteru:)
Bardzo ładne! :) Szczególnie przypadła mi do gustu ostatnia kompozycja, pióra są rewelacyjne ;)
Piękne kompozycje! Dostrzegam naturalny talent do tworzenia kompozycji kwiatowych! :D Wyglądają bardzo profesjonalnie, mają ładne i eleganckie, ale nie przesadne barwy i dodatki! Brawo, Beatko, tylko tak dalej! :)
Popieram, bardzo ładne i delikatne:)
Boszsz... jak ja strasznie zazdroszczę ludziom, którzy mają szansę realizować się w tym, co robią!...
Nie wiem, co mogę napisać więcej, żeby się nie powtórzyć: bardzo mi się podobają te kompozycje.
Mają na mnie uspokajający wpływ... Zieleń, kwiaty...
O jezu Beatko fantastyczne jakby nie z tej ziemi.
Wytrwałości
Dzięki Pawełku,wiesz jakie to ważne:)
Proszę. Ja to nawet na jakąś okazje będę musiał zamówić bukiecik u Ciebie
Spoko, dostarczam wszędzie, w każdy zakątek świata- jak zacznie funkcjonować dostawa na księżyc, będę jedną z pierwszych:)
A już są transporty do Piachu :p
Na księżycu jaszcze chawiry więc z tym będzie trzeba poczekać.