Koszulka DE

Modły zostały wysłuchane i pomału rozpoczynamy fazę wczesnego planowania koszulek DE. Pytanie podstawowe jakie musi paść: Ile jesteście w stanie przeznaczyć pieniędzy na zakup koszulki?

Oferty w drukarniach są różne, ale potrzebujemy informacji jaki nadruk będziemy mogli zaprojektować.

Wiadomo, im tańsza koszulka tym prostszy nadruk (jednokolorowy, bez cieni).

Głosujcie w ankiecie. ;) Również możecie tu podrzucać swoje propozycje, ciekawe oferty w drukarniach itp.

Spotkałam się z pomysłem, że na plecach koszulki wpisuje się nick z forum danej osoby, co o tym myślicie? :)

1 polubienie

Fajny pomysł, co reszta na to?

świetny pomysł! Ale takie spersonalizowane koszulki nie byłyby droższe? W sensie, że skoro każda inna?

Będą droższe na pewno. Mi tam wystarczy adres forum/nazwa. :)

Zależy jak dużo droższe by były ;) bo w sumie pomysł jest niezły.

Ja jestem jak najbardziej za, chyba, że byłyby dużo droższe to nie bardzo...

Przypuszczam, że będą droższe ale najlepiej zapytać w firmie zajmującej się nadrukami. I tak pewnie nie dostaniemy dużej zniżki, bo takie są przy konkretnych ilościach koszulek :)

Mnie się ten pomysł podoba.

Już bym wolała imię zamiast nicka :P

Chociaż myślę, że najlepsze będą bez takowych atrakcji.

Dlaczego ta ankieta nie jest wielokrotnego wyboru?

Sionqa - bo chodzi o zadeklarowanie najwyższej kwoty jaką mogłabyś dać za taką koszulkę. Jeżeli w cenie nie będzie znacznej różnicy to każdy może wybrać czy chce nick, imię, czy też wcale nie chce czegoś takiego ;)

Motyw będzie z góry ustalony(tzn. baner)?

Pomimo, iż photoshop u mnie kuleje, to jestem w stanie zrobić zalążek mojej wersji koszulki (czasami mam napady twórczości):)

Jestem jak najbardziej "za" :D Mam już 3 koszulki z różnych for, więc jeszcze jedna będzie świetnym uzupełnieniem kolekcji ;) Wolałbym jakąś niższą cenę ze względu na ograniczone możliwości finansowe, więc wszelkie zabiegi mające na celu zindywidualizowanie koszulki odpadają, bo to podniesie koszt. Macie już gotowy projekt?

świetny pomysł ! :D

u mnie fundusze ubogie,bo zbieram na nowa gitarę,ale jeśli nie będę musiała wydać fortuny to z chęcią kupię taką koszulkę :)

Z wielką chęcią kupię ale teraz mój budżet jest nadszarpnięty przez różne wydatki :p więc do 50 najwyżej :P

Mi się pomysł z nickiem jak najbardziej podoba, chętnie się na to piszę. ;)

Świetny pomysł z koszulkami, jestem jak najbardziej za tym :)

Nick na koszulce no no ciekawe, ale sort będzie o wiele droższy, ponieważ zrobienie matrycy będzie kosztować. Nie wiem czy nie lepiej zrobić identyczne.

przód koszulki mógłby wygladać jak nasze logo, a tył jakiś napis albo okładka, albo sam zespół?

Nie, to nie ma sensu, zbyt dużo dam było w składzie i zaraz będą bójki, która powinna mieć ten zaszczyt :smiley:

Zgadzam się z moją jasną stroną.

Pozostaję przy nicku, ewentualnie adresie strony :)

Nie, to nie ma sensu, zbyt dużo dam było w składzie i zaraz będą bójki, która powinna mieć ten zaszczyt :smiley:
[/quote]

Ja tam mogłabym mieć samych chłopaków bez wokalistki :stuck_out_tongue: