Modły zostały wysłuchane i pomału rozpoczynamy fazę wczesnego planowania koszulek DE. Pytanie podstawowe jakie musi paść: Ile jesteście w stanie przeznaczyć pieniędzy na zakup koszulki?
Oferty w drukarniach są różne, ale potrzebujemy informacji jaki nadruk będziemy mogli zaprojektować.
Wiadomo, im tańsza koszulka tym prostszy nadruk (jednokolorowy, bez cieni).
Głosujcie w ankiecie. ;) Również możecie tu podrzucać swoje propozycje, ciekawe oferty w drukarniach itp.
Przypuszczam, że będą droższe ale najlepiej zapytać w firmie zajmującej się nadrukami. I tak pewnie nie dostaniemy dużej zniżki, bo takie są przy konkretnych ilościach koszulek :)
Sionqa - bo chodzi o zadeklarowanie najwyższej kwoty jaką mogłabyś dać za taką koszulkę. Jeżeli w cenie nie będzie znacznej różnicy to każdy może wybrać czy chce nick, imię, czy też wcale nie chce czegoś takiego ;)
Jestem jak najbardziej "za" :D Mam już 3 koszulki z różnych for, więc jeszcze jedna będzie świetnym uzupełnieniem kolekcji ;) Wolałbym jakąś niższą cenę ze względu na ograniczone możliwości finansowe, więc wszelkie zabiegi mające na celu zindywidualizowanie koszulki odpadają, bo to podniesie koszt. Macie już gotowy projekt?
Świetny pomysł z koszulkami, jestem jak najbardziej za tym :)
Nick na koszulce no no ciekawe, ale sort będzie o wiele droższy, ponieważ zrobienie matrycy będzie kosztować. Nie wiem czy nie lepiej zrobić identyczne.
przód koszulki mógłby wygladać jak nasze logo, a tył jakiś napis albo okładka, albo sam zespół?