Archiwalne też? Tak z czasów między wyborem Anette, a po wyrzuceniu Tarji może jeszcze być?
Późniejsze też mam, ale już nie pamiętam ^^
Ja mogę tłumaczyć dzienniki, ewentualnie wywiady :) Obie sprawy mnie interesują :P
Sionqa, wszystkie co dotyczą NW:)
The Escapist- podziel się tłumaczeniem dzienników z Maggie:)
No właśnie ja dzienniki wezmę. Szymek też chcesz? Jest 5, to możemy się jakoś podzielić. Ja już zaczynam Studio 7 recording Im. Ty sobie wybierz co chcesz i zostaw mi co chcesz :D.
Chodź na gg, ustalimy wszystko.
Beatko, mogę Cię prosić na facebooka ? Mam pytanie, a wiesz, jak wygląda moje zadawanie pytań ![]()
To co mam (nie jest tego dużo, na pewno mam wywiad z Mystic Art jakiś ^^) to wrzucę do końca przyszłego tygodnia.
Mam na dysku skany z Teraz Rock ze stycznia 2012. Trochę już dawno to było, ale jak się nadaje to proszę – tylko komu i w jaki sposób mam to przesłać?
Freya współpracuj z Sionqa, żebyście nie zrobiły dubli;)
Ja mam starsze :happy:
No dobrze, tylko gdzie mam to wysłać, jak już zrobię te skany ^^ ?
Skany proszę wysyłać na maila adriannightwish.pl - tam nie zginą :)
Ja mogę się zająć Nightmailem :)
Czyli mamy sami wymyślić, co potrzeba?
Milla, jaką część Nightmaila bierzesz na początek?
Morderca, jasne proponujcie "jak uatrakcyjnić "forum, stronę, fanpage?
Muszę pomyśleć. Trochę to potrwa.
Hm... Będę szła po kolei, tak jak jest na Nightwish.com. Czyli najpierw Anette, potem Tuomas, dalej Marco i tak dalej.
Oki, to bierz się do roboty, jakby ktoś chciał do Ciebie dołączyć- podzielicie się materiałem, oki?:)
Podzielimy się :)
Jestem głupia i techniczna albo coś tu nie działa. JAK mam przesłać te skany? To ma być mail? Z profilu Adriana klikam >>> napisać maila? Ale tam przecież załączników nie da się dodać O_o Nie kumam tego ![]()
To jest adres e-mail, trzeba zamienić na @ - nie podaję całego adresu, żeby spammerskie boty nie przechwyciły go. :)
Adrian, obczaiłam to -.- Ale dalej nie działa
Chwila…
Chyba coś z łączem miałam, nie wiem. Teraz działa! Spr. Czy doszło ;)