Ja dalej męczę Nightmaila ;)
Tak tylko informuję,bo sprawdziłam ostatnio dwa Twoje przetłumaczone Nightmaile i nie wiem, czy już wprowadzałaś poprawki, ale jeśli nie to wiesz co robić ;) I proszę zaznacz na zielono tytuły już skorygowanych tłumaczeń (patrz jak TheEscapist chociażby), bo wtedy łatwiej jest mi się połapać co już było sprawdzane i poprawione, a co nie ;)
Poprawki już są. A tytuły z przekornej natury będę zaznaczać, ale tak ;)
E tam. Powiem tylko, że charty są ładne i nie miałabym nic przeciwko, gdyby to był ich pies ![]()
Jako iż zostałam odmalowana z chęcią poszukamy nowego zajęcia!!!
Jako że mamy kilka nowych osób, może ktoś z Was chciałby pomóc przy tłumaczeniach? :) Jeśli jest ktoś chętny, proszę o PW, podam wszelkie potrzebne informacje :)
w sumie mogłabym się troszkę pomęczyć z tym,bo lubię angielski :)
Tłumaczyć ichniejszy angielski? Czemu nie. Jeśli tylko będę gospodarować odpowiednią ilością czasu a terminy nie będą "napięte" odnośnie oddania i zamieszczania tłumaczeń to mogę pomóc, ju noł. ;)
Ja już wiem, co mogłabym tu robić - będę Waszym korektorem :)
Nasze żółtki kochane:) Zwracam się do Was z prośbą o zakończenie swoich projektów do końca września- termin ostateczny.
Ukończenie zadań w wymienionym terminie jest wskazane, ponieważ przed nami kolejne wyzwania: projekt Tuo, DVD i kolejny krążek NW. Będą kolejne "obowiązki" dla chętnych do budowania DE:)
Mam miesiąc...trzeba wziąć się do roboty :D
Redaktorzy, proszę o indywidualne informacje kto jaki projekt realizuje/kończy? Ci, którzy nie udzielą odpowiedzi będą odmalowywani:(
Nowych userów zapraszam do współpracy w realizowaniu projektów budujących forum DE:)
A co z tym niegdysiejszym projektem Szymka? Bo nie wiem w końcu, czy dalej nad tym pracujemy, skoro chyba obecnie nie ma koordynatora projektu... Jeśli tak, to proszę o nieodmalowywanie mnie. :>
Paula jeśli jesteś chętna do "redaktorowania" to projekt będzie kontynuowany? Jeśli nie , napisz?
Hm, czekaj, zgubiłam się. xD Jeśli projekt nie został anulowany wskutek braku Simo, to będę kontynuować tłumaczenie mojej partii i korektę tych wyznaczonych. O to mi chodziło. :>
Super Paula, zatem czekaj na info o dalszym ciągu projektu i kontynuuj swoje partie:)
Okej. :> Ale na to nie ma terminu do końca września, prawda? :)
Nie, ten projekt jest długofalowy, ale jak już będzie nowy koordynator, powinien ustalać terminy- tak uważam. Bo przed nami kolejne poważne wyzwania- ale o tym w odpowiednim czasie:)
To dobrze, kiitos. :>
Mam zamiar skończyć dzienniki i to chyba tyle ode mnie, bo w tym roku biorę się za naukę ;).