Maggie czyli po dziennikach odmalowywujemy, czy łapiesz jakiś projekt?
Po skończeniu dzienników odmalujcie mnie.
Niepomalowani;)Forum się rozrasta, projektów przybywa: wzywam Was nowi i starzy kompetentni do pomocy w budowani DE- ktoś chętny?
No dobrze. W miarę moich ograniczonych możliwości mogę w czymś pomóc.
Ja się już zajmuję korektą strony. Zajmie mi to kilka miesięcy.
Morderca, wiem:) Wyłąpuj babole- tu potrzeba precyzji i cierpliwości, podziwiam:)
Invi, może mogłabyś być kolejnym korektorem? :P
Aha, ty już się wzięłaś za coś innego. Wobec tego nie było pytania.
Z chęcią pomogę tłumaczyć (ang.) ;)
Ja mogę też tłumaczyć nieco z fińskiego, jeśli to kogoś urządza. :>
Paula, świetnie:) Szperaj fińskie "infoperełki" itd i tłumacz:) Możesz zacząć od piosenek NW po fińsku? Bardzo prosimy?:)
Okej, tylko mój fiński nie jest piękny, a większość tłumaczeń polega na skakaniu ze słownika do słownika. xD Ale mogę spróbować. :> Chyba najłatwiej będzie z Eramaan albo Kuolema... Zobaczymy. :>
Przepraszam - wyjazd i 2 tygodnie bez neta - stąd brak odzewu ;) No ja mam się zajmować chyba w dalszym ciągu korektą - w miarę czasu i możliwości oczywiśćie. Okazjonalnie mogę się podjąć jakiegoś tłumaczenia z angielskiego. :)
Jasne Freyja, cieszymy się że wróciłaś i chcesz dalej budować z nami DE. Zapraszamy do wyboru ew. projektów do tłumaczenia i liczymy na korektę:)
Sporo osób przybyło ostatnio do DE, więc mam takie pytanie, czy ktoś nie chciałby pomóc przy tłumaczeniu biografii NW? :) Każda pomoc się liczy, więc jeśli ktoś jest chętny to zgłaszajcie się tutaj albo na PW. :) Wtedy wszystkim zainteresowanym wszystko dokładniej opowiem i wytłumaczę :)
Melduję, że dostałam od Dark emaila z rozdziałem z Once upon a Nightwish i jutro spróbuję się z nim zmierzyć :)
Świetnie Milla, gratuluję ambicji- dziękuje za pomoc:)
May I have your attention please?
Poszukuję osób chętnych do pisania tekstów w języku POLSKIM. Kogoś, kto umie napisać recenzję, opowiadanie... Kto lubi język polski i wie jak go używać ;)
Czy znajdą się tu takie osoby? :)
Tak. Znaczy myślę że tak. Zazwyczaj takie tworki jak recenzja czy opowiadanie mi dobrze idą.
Świetnie, bardzo się cieszę :) W takim razie w najbliższym czasie wszystko ci wytłumaczę ;)
W sumie ja też. Ale jestem leniwa, więc potrzebuję osoby zmuszającej do terminów. :>