Błędy na naszej stronie

Dzięki za info, napisałem do autora wtyczki. Jak się okazuje Google coś miesza, więc w weekend się zajmie problemem. :)

Za utrudnienia przepraszamy i zapraszamy wkrótce. :D

Trzeba uzupełnić biografię.

Morderca, pomożesz? Produkuj się więc:)

Czekamy aż zostanie uzupełniona biografia na oficjalnej stronie - u nas jest jej tłumaczenie a kończy się na 2011. ;)

Błąd stylu

Podwójny znak cytowania

Patrz:

Błąd występuje na pewno w Safari i Google Chrome.

Działa Wam mapka? http://forum.nightwish.pl/misc.php?page=usermap
Pierwsze wczytanie może trochę potrwać, ale to tylko jednorazowo.

[quote=“RoastedMax”]Błąd stylu
Podwójny znak cytowania[/quote]
Właściwie to podwójny znak był celowo, ale widzę, że nachodzi na tekst. Coś zaradzę. :slight_smile:

Działa.

Jak wpiszę "Hogwart" też będzie wyświetlać lokalizację ^.^ ?

Do tego musiałbym zainstalować chyba mapę Huncwotów :smiley:

2 polubienia

A myślałam, że takiej opcji nie może być…
Fajnie. No to do dzieła :D*

*żartuje sobie oczywiście ^^

Po tym sądzę że chciałbym znak entera w tym wpisie gdzie mieszkam.

A sam się zastanawiam jak sporządzić własną mapę.

Na moim komputerze nie działa. To wina ubuntu?

Dziex za entery.

A tak z ciekawości się zapytam, czy są jakieś problemy z trensferem, bo mi na przykład strony się długo ładują.

No chyba, że wszyscy mają więcej niż 2 mb, bo ja mam tylko tyle. To pewnie tylko ja to widzę. :/

Wszystkie czy jakieś konkretne?

Jak sobie włączę stronę to mi chyba z minute pokazuje znak ładowania.

A najdłużej się ładuje "Teraz nastąpi przeniesienie do wyników wyszukiwania",

na tym właśnie przykładzie zauważyłem, że długo się ładuje.

Strona się załadowała i włącza mi się to co trzeba, i wtedy wszystko jest załadowane, ale musiałem długo czekać przy tym przeniesieniu.

Czasem wyświetlają się fragmenty kodu.

Mógłbyś podrzucić jakieś zrzuty ekranu z tymi fragmentami kodu?

I pytanie - czy inni też zaobserwowali wolne działanie forum/strony?

Zależy. Na notebooku ładuje sie potwornie wolno, na moim prywatnym laptopie wszystko chodzi jak marzenie a na laptopie rodzinnym długo ładuje się tylko strona " Teraz nastąpi przeniesienie do wyników wyszukiwania".

Tam gdzie jest tekst sam to normalnie chodzi, natomiast jak jest dużo multimediów w temacie to przy starszych komputerach/ wolniejszym internecie na pewno jest problem. U mnie na przykład temat co sadzisz o jakims utworze tak wolno chodzi ze jest praktycznie jedno wielkie zacinanie się stąd warto wrzucać linki zamiast całego jutuba na forum ;)

u mnie na netbooku i stacjonarnym hula jak marzenie ;)

U mnie też dość szybko działa, nie mam większych kłopotów :).

Mam trochę inny problem. Jak chcę się zalogować na telefonie to nie wysuwa mi się klawiatura, muszę wejść w dział o nas, gdzie niezalogowani nie mają dostępu, i dopiero tam pod informacją mogę napisać login i hasło w odpowiednim miejscu. Niby nie jest tak źle, ale wygodniej by było od razu, po naciśnięciu "Logowanie". Ale jak coś to i tak przeżyję bez tego :D.

Próbujecie klikać “Kliknij tutaj jeśli nie chcesz czekać.”? Być może to przyśpieszy ładowanie.
Staram się optymalizować forum by chodziło szybko i sprawnie. Ostatnio rodzinka nam się powiększa i stukacie dużo postów. :smiley:

Maggie! Dlaczego nie krzyczałaś, że takie chochliki u nas się dzieją! :wink:
Wg statystyk około 90 osób przegląda naszą stronę korzystając z komórek/tabletów itp. Wgrałem wersję mobilną forum i powinna się ona włączać za każdym razem gdy takie urządzenie zostanie wykryte.
A jeśli nie to na dole w stopce po prawej z znajduje się link “Wersja mobilna”.
Byłbym rad gdybyście, komórkowcy i tabletowcy, sprawdzili, czy bangla. :slight_smile: