A ja mam ubuntu i dobrze mi działa.
Mam pytanie: czy ja mam nie mieć przycisku "Oznacz wszystkie posty jako przeczytane"?
Przyłączam się do pytania...
jeszcze jedna kwestia... gdy jestem na forum i najeżdżam kursorem na twórczość to rozwija się to ładne menu i jest w nim coś takiego jak "liryki i przekłady" klikam to i strona nie wyświetla treści po prawej stronie. jak z poziomu strony zrobię to samo to jest już "teksty i przekłady" (chyba, w każdym razie inaczej jest to ujęte) i tam już wszystko ładnie działa po kliknięciu.
Dokładnie o tym samym co Evi chciałem pisać.
Fixed, dzięki za raporty. ![]()
Nie wiem czy to błąd forum , jakiegoś programu czy po prostu mam jakiś problem na laptopie. W każdym razie wygląda to tak gdy ktoś wrzuci jakiś filmik widzę czarną dziurę i nic.Wam też się tak dzieje?
U mnie nic takiego nie występuje, ale na jakimkolwiek laptopie/netbooku jestem, nie chce mi wejść druga strona galerii "Śmieszne". Gdy kliknę strzałke "dalej" przenosi mnie na stronę główną DE.
U mnie na laptopie i komputerze wszystko działam jak należy. Tylko na telefonie czasami widać wielką czarna palmę, ale to chyba kwestia internetu.
U mnie czarna dziura jest tylko przez chwilę. Potem się pojawia filmik, gdy strona się ładuje.
A jak chcesz iść ze mną to zapraszam ;). Zawsze lepiej mieć kogoś do pogadania/zabicia nudy .
@BlackSymphonia święta racja ! Ale nieprawda, jeśli chodzi o mnie :P.
Na Youtube wszystko działa mi świetnie chociaż ten sam problem pojawia mi się na tekstowo.
/nie wiem, ja takiego problemu nie mam... Kiedyś sie zdarzało, ale nie na tym forum i działała opcja prawy przycisk myszy - otwórz w nowej karcie.
NightwishAnka, jaką masz przeglądarkę?
Mozilla Firefox
Panie Adminie, nie chce mnie z forum wylogować xd
@Invidia zostaniesz tu na zawsze! :happy:
Btw. A mi się da.
Wylogowywanie powinno działać. Podobnie jak logowanie. Był malutlki problem ze ścieżką do cookies ale fixnąłem. :)
Zostanę tu na zawsze :happy: nadal mnie mnie chce wylogować.
Wyczyść sobie pamięć podręczną przeglądarki (CTRL + F5).