Galeria Adriana

Na dniach będę zamawiać kilka sztuk dla Plamena i Holoparentsów, więc gdyby ktoś był chętny to proszę info na priv! :)

Koszt koszulki z nadrukiem to ok. 55zł, ale przy większej ilości dają rabat, więc powinno być mniej.

3 polubienia

To już oficjalne! Zrobiłem projekt koszulki na podstawie dostarczonych materiałów dla The Theather Equation - musicalu opartego na albumie Arjena Lucassena The Human Equation.

Będzie kilka koncertów w Holandii podczas których będą sprzedawane koszulki. :)

Przedsprzedaż ruszy niebawem.

13 polubień

Super wiadomość :)

Widać, że się nie nudzisz :)

No, teraz to już tylko

tumblr_np253xpk6o1sfoav0o2_500.gif

7 polubień

No to teraz mogę ci już oficjalnie pogratulować ♥ świetnie ci to wyszło i oby więcej zamówień się teraz posypało :>

1 polubienie

Nie wierzyłeś i proszę! Ach Ci wariaci- nic nie wart byłby bez nich świat;)

2 polubienia

No proszę, przed chwilą napisałam na forum o tym albumie. Wchodzę tu, a tu takie nowinki. :D Naprawdę świetna koszulka! Gratulacje! :happy:

2 polubienia

Adrian! Cudownie! Koszulki są MEGA:)! Przyj do przodu. Z tymi koszulkami to naprawdę wielki sukces! Życzę Ci rzeszy klientów i setek zamówień na Twoje koszulki z niepowtarzalnymi, autorskimi nadrukami. Żebyś mógł robić to, co kochasz, mógł z tego żyć i żebyś był szczęśliwy! Z dumą będę nosiła swój T-shirt, wiedząc, że nie kupię go w żadnym sklepie (na razie!)..Oryginalny i niepowtarzalny :)

3 polubienia

Kartka promo:

Przy okazji, nowe logo DE:

10 polubień

Genialny pomysł z tymi włosami! :happy:

1 polubienie

Ja oczywiście widzę tylko jedno - włosy zamieniają się w DNA :D

3 polubienia

Włosy! genialny pomysł- jestem jak najbardziej na tak:)

1 polubienie

Czemu ja nie widzę?

Ares, spróbuj wejść w link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/54268161/de-promo-card.png

Chyba jest problem z dropboxem. Musimy poczekać chwilę, pewnie mają przerwę techniczną.

Włosy Floor - super pomysł. ♥ Twarze Tuo, Marco, Jukki i Kaia - świetne, Floor ładna, ale kości policzkowe ma jakieś takie nie jej. Emppu ma taki trochę przesunięty ten uśmiech, a Troy za długą szyję. Ale i tak - genialne! Nawet nie chcę myśleć, jaki ogrom pracy w to musiałeś włożyć... :)

2 polubienia

Oba projekty rewelacyjne! Świetna kartka! Fajne, odświeżone logo. Floor ma "wszechwłosy";)!

1 polubienie

Koszulka do The Theather Equation jest mega! Ma takie zarąbiste kolory, że no extra. Super wygląda :)

Podczas ostatniego koncertu NW Week in Kitee wręczyłem Holoparentsom koszulki "Shudder Before the Beautiful":

holoparents.thumb.jpg.a055dca110e247070ac6a15951109b2a.jpg

13 polubień

Teraz tylko czekać na zdjęcie Kristi w Twojej koszulce :D

Bo Pan Tatuś raczej nie założy swojej, prawda?

[quote=“Sami”]Teraz tylko czekać na zdjęcie Kristi w Twojej koszulce :smiley:
Bo Pan Tatuś raczej nie założy swojej, prawda? [/quote]
Kitti cały czas miała na sobie koszulki i bluzy Nightwisha, nosiła też koszulkę OSA… Jest wysokie prawdopodobieństwo. :smiley:
Pentti z kolei woli koszule… Zawsze może używać swojej jako piżamy… :slight_smile:

1 polubienie

13 polubień