To jest piękne! Ma niesamowity klimat... :)
Długo to robiłeś, ale warto było dla takiego efektu. Wszystko jest dopracowane, sowa prezentuje się genialnie, śnieg wygląda jak prawdziwy. Klimat jest super. Stoimy u wylotu jakiejś jaskini w mroźnej krainie, za chłopcem trzymającym w ręce lampę. W powietrzu unosi się latarnia morska wskazująca drogę podróżnikom. A przed nami droga nad przepaścią... I te chmury! Piękne :)
Śnieg wygląda niezwykle realistycznie, tak pięknie się skrzy..To chyba nie jest łatwe do uchwycenia. A tu wręcz czuje się to zimno, mroźny powiew..Nawet te skrzydła sowy zamarzły i ubrane są w sople. Ta lodowa sowa jest przepiękna! Cudowne kolory, w głębi romantyczny horyzont i ta latarnia. Bardzo symboliczna i tajemnicza. Ta praca jest taka zaczarowana, magiczna. Bardzo pobudza wyobraźnię:)
Śliczna ta sowa - jakby wyrzeźbiona z lodu. I taka głębia jest - nie licząc już dobrze wymierzonych barw. A ta latarnia kojarzy mi się głównie z latającym wiatrakiem w teledysku "Feel Good" zespołu Gorillaz. Naprawdę fajne :)
To jest naprawdę piękne! Ten śnieg, sowa, latarnia, chłopiec z lampą w dłoni - wszystko jest takie świetne! I wspaniale dobrałeś barwy. Właśnie słuchałam sobie "Nemo", kiedy oglądałam Twoją pracę; miałam wtedy jakieś niesamowite uczucie. Naprawdę przepięknie Ci wszystko wyszło! :)
To wygląda jakby przed chwilą wyszło z książeczki dołączonej do Imaginaerum. Nie wiem czy to dobrze czy nie, bo w końcu nie każdy lubi słyszeć, że rysuje podobnie jak ktoś inny.
Ale nawet z książeczce do IM nie było tak dopracowanej sowy. Ta jest świetna, nic dodać nic ująć :)
To był jeden z dwóch projektów, które dałem Tuomasowi w Kitee. Fakt, jest mocno w klimacie NW, ale na dniach opublikuję drugi, który będzie czymś zupełnie nowym. ![]()
Mały konkurs dla zainteresowanych:
Dwa projekty, które zrobiłem dla The Theater Equation:
https://www.facebook.com/thetheaterequation/posts/503103013186978
świetnie się prezentują te koszulki! sama bym nosiła :3
Floor z tymi włosami oplatającymi pozostałych muzyków jest demoniczna jak Sarah Kerrigan - tak mi się kojarzy. A obrazek z chłopcem i latarnią - cudo, coś niesamowitego!
Koszulki są rewelacyjne! Nie jest łatwo zaprojektować coś w takim temacie! A tu mamy nie tylko ciekawą koncepcję promującą wydarzenie, ale także fajny, tajemniczy motyw, który doskonale pasuje do całości..Brawo, Adrian! Świetna robota :)!
Świetne koszulki, Adrianie! :) Ta druga ma genialnie barwy i takie niesamowite światło! :)
Masz talent, Adrian. Pewnie wielu ludzi chciałoby mieć choć w części Twoje zdolności malarskie (na przykład ja... ;)), które Ty dostałeś w dużej mierze... Masz dobre wyczucie barw i charakterystyczny styl :)
Plamen na tle herbu Kitee
Doskonała praca- niedługo zabraknie mi wyrażeń do aplauzów:)
Ej, Tobie to te arty naprawdę coraz lepiej idą! :D Od pierwszych Twoich prac, które tu widziałam zrobiłeś fenomenalny postęp. Nie chodzi o to, że pierwsze widziane przeze mnie prace były złe, ale były, moim zdaniem, niepomiernie gorsze od tych, które tworzysz obecnie.
Te nowe są niesamowicie proporcjonalne, cienie i światła są lepiej rozmieszczone, kolory dobierasz trafnie, rozmycie widoczne na twarzach jest mniejsze, a jeżeli występuje, to wygląda raczej naturalnie (chodzi mi o... jakby to ująć... fakturę skóry, ale mam na myśli także fakturę ubrań, włosów itd.) - stopniowo zbliżasz się więc do niemal doskonałego odzwierciedlenia rzeczywistych postaci. Tak trzymaj.
Pan Dimov wyszedł Ci genialnie. Podoba mi się symbolika z herbem Kitee i Plamenem jako takim kapitanem tamtejszego światka kultury i przysłowiowego ojca przewodnika w świecie NW oraz łącznika między fanami a członkami zespołu.
Nie mam nic więcej do dodania! Idzie Ci świetnie. :)
Świetna praca, Adrianie! :) Bardzo podobają mi się barwy Twojej pracy - czerwień, czerń i biel steru na herbie Kitee i Plamen Dimov w odcieniach sepii - doskonale ze sobą kontrastują. :)
PS. Tak mi kiedyś przyszło do głowy, że oprócz projektowania koszulek, mógłbyś projektować także okładki do książek. :happy: Myślę, że byłyby świetne. :)
Ogólnie przy talencie, pracy i ambicjach Adriana może on projektować wszystko- mając taką wyobraźnie i tempo rozwoju Adi może wiele:)
Captain Plamen jak żywy! Piękne połączenie kolorów i faktur z ekspresją sternika, a do tego wpleciony motyw herbu Kitee..Rewelacyjny pomysł! Wręcz szczegółowa podobizna, idealne proporcje, ciekawe rozwiązanie dla tła. To wszystko w sumie tworzy portret idealny. Brawo, Adrian! Kolejna, rewelacyjna praca :)