Dziex, od waszych wypowiedzi to się pogubiłem :D Dla mnie to liczy się przesłanie, jak coś wyjdzie nie ładnie to nie poradzę nic. To zawędruje robić specjalne albumy :D Ja chciałem w rysunkach przekazać wzory roślinek.
Ani pismo, ani rysunek, nie prędko mi będzie wychodził dobrze,
Teraz co opowiem z czym walczę
krótki przypis
Czasem robiąc zdjęcia
Pisząc, rysując
Czy przebywając z ze zwykłymi ludźmi
zwykłymi - tymi, prostymi, yy
Trzęsą mi się ręce
Z każdym dniem
Medytuję
By osłabić tą reakcję
Człowiek uświadamia sobie
że może osiągnąć wszystko
ale jest taka przeszkoda
Niech każdy wie
Umiejętność
Może się sam nauczyć
Wystarczy wierzyć
Stawiając kroki każdego dnia
Będąc artystą może spotkasz gorsze, lub łatwiejsze przeszkody, ale zawsze jest sposób
wystarczy odetchnąć, poczuć blask dnia, radości smak.
Co mi pomogło?
Byłem na pewnej imprezie pochwalę się jej nazwą na wakacje, poczułem się świetnie,
ludzie bez uprzedzeń, pomocni, rozmowni, przyjaźni,
jakby jeszcze zaszalał to zdobył by może sporo tych chłopięcych zachcianek
Jeśli komuś się uda rozpoznać tą imprezę, to będę jeszcze szczęśliwszy widząc tą osobę, ze mną na tym festiwalu
bo aż ślina na język cieknie, by się pochwalić
Tam zapomniałem moim problemie z rękami, "jakby ręką odjął" :), odpłynąłem po prostu. Nareszcie był ktoś kto mnie wysłucha, ktoś kto mnie polubi, kto zwyczajnie mi potowarzyszy. Wreszcie nie czułem szkolnej pogardy. Tak było dzień za dniem.
Tylko kiedyś tylko internet mi służył trochę, ale to nie było nic szczególnego, tylko żeby sobie pogadać, z kimś, ale jest tu forum wspaniali ludzie którzy, potrafią krytykować :), a nie pisać jednym słowem, chcą rozmawiać o ważnych tematach, nie o tym czy "Salena Gomez" jest dorosłą kobietą, lubię tą aktorkę, ale jak chciałem o czymś rozmawiać na innym forum to przeczytałem "nie rozumiem". To ja już rozumiem, malutki móżdżek, ten temat tylko pytał o jej dojrzałość, jakby nie wiem kim była.
W każdym razie cieszę się, że jestem tu, dziękuje wam za każdą opowiedzieć, za to, że mogę poczuć się chociaż wysłuchany.
Czekam na odpowiedź z nazwą imprezy.
Mam nadzieje, że najwięcej ludzi doceni mnie przed śmiercią. Taki żarcik :D
Nie winie tego co nie wiedział :)
Jestem wdzięczny, że lubicie moje przesłania. Ja nie wnikam w jakość obrazu, nie sądzę, że jeszcze mnie na to stać, ale czas nadejdzie i na to.