Niepotrzebnie dokładasz sobie zmartwień. Większość moich znajomych nie rozumie muzyki, której słucham, pasji, zainteresowań, celów itp. I dobrze mi z tym! Dziękujmy za różnorodność, dzięki niej życie nie jest nudne. ![]()
Ja chce sobie przypomniec klasyki i zaczynam pierwszego Fallouta. Ciekawe jak mi pójdzie, bo narazie totalnie nie ogarniam tej gry (:
Dla wszystkich zainteresowanych: Dreamfall Chapters Book 3: Realms wyjdzie już 25.06 - w czwartek ♥
A tutaj trailer:
Przecież Foremniak w pierwszych paru edycjach była jurorką Mam Talent... ;___________;
Gram w Rayman Legends na Xboxie xD
Jednak wróciłem do "nałogu" :D Znów gram, zacząłem od Cubic Castle, ale jednak ta gra mnie znudziła, musiałem zrobić porządek z rodzeństwem, bo mi "rozpierdzielili" itemy, a mieli się nimi podzielić. Jednak mnie ta gra znudziła po tydzień, półtora, nie wiem, może kilka dni, albo około tego.
Zabrałem się jednak ponownie za MMORPG. Gra na podstawie serialu Defiance (gra ten sam tytuł), ciekawiej się gra od Neverwinter. Ale to chyba dlatego, że to sf i strzelanka. Ale ciągle za mało zwykłego RPG. Zderzyłem się z piekielną misją i ciągle nie mogę jej przejść.
Niby chce pograć w Neverwinter, ale no ale. I tu też jest piekielna misja.
Pobrałem Rift, myślałem, że gra będzie ciekawsza, ale lipnie. Filmik na starcie fajnie. Ale otoczenie graficznie słabo. męczyłem się z pobranie kilka dni. 18 giga, grafika gorsza od metina 2, może nawet i od WoW.
Ogarniałem sobie Paladins: Champions of the Realm, ale ta gra jest testowana i może dostane możliwość testowania.
Zaciekawiła mnie gra WildStar, ale się okazało, że mam za słabego kompa :/
Może zagram w Mass Effect. Czy też wrócę do The Sims 3. Trza przeszperać gry, to może się jakąś upoluje na steam.
Chyba stuninguje sobie kompa, przydało by się, to by jakoś poprawić jego działanie, by się nie męczył. Chodzi szybko, ale czasem bywa, a nie jest nowy, ani jakiś super szybki.
NFS:MW 05' przeszednięty (to się tak odmienia?) po raz już któryś. Teraz zabieram sie za Fallouta 2. Jedynka była niesamowita, chyba najlepsza gra w jaką grałem, a napewno najlepsze RPG. Teraz czekam na listopadowe premiery: NFS i Fallout 4.
Może w sklepach trafią się jakieś przecenki na konsolkę przy premierze, cośtam mam tej kasy, może kupię.
Ciekawe że gierka jakiegoś małego studia, Undertale, zebrała oceny na Metascore 98/100. Najlepsza gra w historii na meta, wow (:
I ogranąłem, że moja stacjonarka ma niezłe parametry (jak na swoje możliwości, bo najnowszy komp to nie jest). Może nawet Wiesiek Pierwszy na niej pójdzie, zobaczymy (:
Wróciłem do swojego ulubionego Warcrafta 3 i udało mi się dziś dokonać niemożliwego. Wbrew zamiarom autorów gry, w misji Nocnych Elfów "The Druids Arise" rozwaliłem bazę nieumarłych, znajdującą się na urwisku nie do przejścia dla jednostek naziemnych i nie mając możliwości produkowania wojsk latających :). Mała rzecz, a cieszy ;). Nie używałem żadnych kodów ani nie podrasowywałem podstawowych możliwości dla tej planszy.
Ja mogłabym się nazwać "gamerem", uwielbiam gry RPG, ale największą słabość mam do gier Online (MMORPG). W jedną przegrałam prawie 4 lata :P Za to poznałam wielu wspaniałych ludzi, jak ich "wrogów" xD Obecnie nie mam czasu by w cokolwiek grać, ale obiecuję że się znajdzie! Czekają z utęsknieniem na mnie dwie wspaniałe Online ♥
Wiem, że jestem zacofany, ale od niedawna rozgrywam pierwszego Wiedźmina - jestem zaskoczony spójnością fabuły i jej zgodnością z książkami Sapka, a także różnorodnością wyborów i ich realnym wpływem na losy bohaterów. Naprawdę twórcy się postarali. Rozgrywka również nie rozczarowuje - może nadmiar utopców jest momentami irytujący.
Lepiej późno niż wcale, a gra świetna, ja lubiłam zawsze kolekcjonować karty hah gdy grałam w to w gimnazjum xd. A w pozostałe części już grałeś?
Co to są karty hah? Podboje łóżkowe Geralta? Nie wzbudzały mojego entuzjazmu, ale rozumiem Cię - też kiedyś miałem -naście lat i inne podejście do seksualności. Pół biedy, kiedy była to po prostu urozmaicająca przygoda, ale przy np. niebieskookiej nie da się wykonać zadania bez przespania się z siostrą Patricka.
Poza tym przeszedłem już grę 3 razy, za każdym razem wybierając inną ścieżkę, ale jakoś nigdy nie miałem serca zabić Abigail, Vincenta i Addy. Alinie i Celinie też zawsze pomagałem na maksa.
Teraz rozgrywam dwójkę - fabuła fajna, ale brakuje mi izometrycznego rzutu kamery i przyzwoitej mapy - takiemu casualowi jak ja mocno psuje to humor, nie wiem czy dobrnę do końca, pomimo całej mojej sympatii dla wiedźmina. Mogliby wydać jakiś remaster z uwzględnieniem oczekiwań graczy lubiących strategiczny rzut miejsca akcji, bo sądząc po komentarzach nie jestem odosobniony. Z bałaganem w ekwipunku jakoś sobie radzę.
Sądzicie, że wyjdzie Wiedźmin 4?
Kto mi zabije kejrana w Wieśku 2 na najłatwiejszym poziomie? Mogę wysłać save'a. Nie mam ochoty na zręcznościówkę na niedostosowanej klawiaturze.
ja nie moge sie doczekac cyberpunka 2077 :)
Dopiero teraz znalazłam ten wątek xD Nawet na forum muzycznym mogę z kimś pogadać o grach ♥ To kto w co gra? :D Moje ulubione tytuły to Stronghold (cała Antologia), Warcraft III + dodatek, Hearthstone, World Of Warcraft (jak brat da pograć), Heroes III + V (ale aktualnie V nie posiadam, grywam u chłopaka), LOTR Wojna na Północy i w gimnazjum zakochałam się również w LOTR Bitwa o Śródziemie (ale niestety nigdzie nie mogę trafić, nawet używanej).
I w ogóle co Ty tu robisz Wiola? :D
Ostatnio gram bardzo mało. Głownie w ulubionego Dragon Age 1 i Darkest Dungeon :)