Pffff... Co to jest? Pineview Drive o wiele lepsze. ;)
Ja to o tych okularach dosyć dawno usłyszałam. I bardzo, bardzo, bardzo, bardzo chciałabym je wypróbować... ale nie na horrorze x.X Ja się boję nawet normalnie na komputerze grać w straszne gry (mogę oglądać filmiki, mogę siedzieć u kumpla i patrzeć, jak on gra w SCP Containment Breach, ale żebym sama miała zagrać... NEIN!), a co dopiero coś takiego... Umarłabym chyba XD
Grałabym, przypuszczam że cena urządzenia jest zaporowa :( Chciałabym zagrać w RPG w taki sposób :D
Właśnie też myślałam o tym, jaki to Skajrim byłby wspaniały w takim wydaniu *.* Albo ten nowy Wieśmin z piękną grafiką *.*
Jest gdzieś info ile to jest warte? :D
http://pclab.pl/news59480.html
Myślę, że można by troche uzbierac i sie pokusic (:
eee to nawet nie tak źle ;)
Tylko pytanie jak się to przyjmie i jak wiele gier będzie dostosowanych...
Hah, chciałbym sobie w Might and Magic z 99 roku na tym pograć.
Wtedy byłby klimat (:
A ja polecam Pineview drive bardzo dobry horror. Tylko nie zalecam w go grać w nicy można ześwirować. :D
Albo zobaczcie, co to jest więc wrzucę filmiki mojego ulubionego Let's Playera MrJagged99. :D
W tej grze chodzi o to, by przeżyć 30 dni w nawiedzonym miejscu. :)
Takie szybkie pytanko. :P Gra ktoś w diablo 3? Bo szukam kogoś do multi. :D
Gram sobie w Obliviona, a tu postać mi się postarzała. Da się to cofnąć? xD
Ja teraz masakruje gry na necie :D
Grałem w simsy ale komp nowy jednak ma za mało ramków chyba, w każdym raziem moja wyobraźnia bez granić wymagała by lepszego kompa, na super sims 3 miasto :D
szykuje się do zakupu dysku by móc chociaż pobrać dużo gier :D
Koszę sobie w free to play na steam:)
Jakiś czas temu gram w Neverwinter mmo rpg, bardzo ciekawa szczególnie gdy się czyta zadania, choć zdażają się złe tłumaczenia. Postaci npc z głosem super daje trochę życia grze. Fajna mapa i fabuła jest w Powietrznym Dominium Piratów.
Mapa Vellosk jest niesamowita :) Obsługa postaci też super. Trochę interakcji, obrażenia które dodają realizmu po odrodzeniu.
Gra przeciw "potworkom" na równym poziomie daje frajde, wymagająca jest. Duża wada "darmowości gry" towarzysz do 15 rangi, jedyna wada według mnie co nie powinna być płacona. Co do tego reszta płatności jest spoko, tylko coś z alchemią jest nie tego. Wygląd elfów jest nie bardzo i Dolina Rothe, pustkowie totalne :/
Mam lenovo t500 mi gra zacina dopiero jak jest więcej ludzi na Enklawe Protektora to już w ogóle, zdaża się spokojnie. Powiem że ja mam ustawioną grafikę na full w grze po za anty alliasing. Tylko te ustawiania w grafice jedną kartę w opcjach gry.
Wróciłem do Spore bo odnalazłem zagubiony numer seryjny do mojej gry :) troche ją tepiłem kilka dni, prubując jakąś ogarnąć groxów z jednej strony sojusz, a z drugiej atak :D, dzięki temu że wszystkie zapisy się łaczą w tej samej mapie galaktyki ułatwia mi to postęp i eksperymenty :D z ich relacjami. Dorzuciłem mody na części Dark Injection i jakiś inny. Liczyłem na aktualizacje żeby nie martwić się o to czy płyta mi się kiedyś zniszczy, no ale pozostaje mi obraz płyty. Gra nie działa jak kiedyś konto się rozłącza choć może to mody.
Nawiązując do tego planuje w końcu zakup Darkspore :) może tamten serw lepiej działa.
Niech Maxis zajmie się tą grą :)
Cubic mi się znudził wolałbym połączenie Cubic Castle i Warcraft 3 :)
Gry na poruszanie myszką co mnie dobija, z mojej strony powiem, to jest beznadziejny sposób, strzałki muszą być tak tylko gram postacią.
Lol ciągłe pruby pobierania tej gry mnie zdenerwowały, więc zrezygnowałem. Na przykład miałem ponad 70% i transfer przestał działać, a po ponownym włączeniu pojawiał się bug splat.
Pograłem za to w Magicka Wizard Wars, na początku było nie bardzo, ale potem nawet spoko, chętnie bym pograł w trybie przygodowym :)
Trochę pykam w Trackmania United Forever
Puki mam te marne 160 gb nie mam w co grać na kompie :/
A co do wymaga to 64 bity na windowsach to niezbędnik, z tego co zauważyłem nie ma wersji która podoła grze chyba od 2013
Na viście grałem na 32 i jeśli chodzi o Neverwinter to nie ma opcji na programy w tle, ani spotify, a chrome odpada kompletnie nawet na 64, trzeba mieć ponad 4 gb ram, a najlepiej od 5 lub 6.
Nie wiem jak u innych, ale taka porada jak macie systemy to sprawdźcie ile ma bitów (32 czy 64) jeśli chodzi o gry to nic nie pomoże bo gier na 64 bity nie ma wiele, a oni czekają na windows który ma 32 bity 6 gb ram które nie są widoczne dla systemu i nie działają. Powiem brzydko to są debile czy jak.
Ja to gram w Diablo III. Super gry!
Każda gra typu RPG rozwija umiejętności
A ja w nic nie gram. Nie lubię gier. :P
Gry są spoko, aby tylko nie przesadzać z siedzeniem przed kompem.
No trza się pilnować, ale pograć warto :) Nie wiem jak inni, ale ja tam jak gram to nie z nudów, tylko z zainteresowaniem :P
Bo truć cs czy też metin 2, to jest przesada :/.
Obecnie totalnie zakochałam się w Wiedźminie 2 : Zabójcy królów . Zdecydowanie najlepszy Rpg w jaki kiedykolwiek grałam , chociaż nie grałam w jedynkę i trochę momentami mam brak fabuły ale łatwo to ogarnąć . To fakt jest trochę bugów i kamera mnie nie lubi podczas walki , ale cały ten rozwinięty świat z masą misji pobocznych i łażeniem gdzie chcesz (chociaż ten las Flotsam wkurzał mnie bo ciągle rzucały się na mnie czerwone pająki :P ) i włażeniem do wszystkich domów w mieście (co raz skończyło się na opiciu się :P) i kradniecie wszystkiego .Przynajmniej nie ginę tak często , chociaż pierwszy boss był totalną masakrą... I dialogi miażdżą ♥ (np. -
) Iorweth ![]()
W dwójkę nie grałam, ale jedynka jest przegenialna, zagraj :D FABUŁA ♥ Dylematy moralne ♥ Wielki świat z masą questów i alchemią ♥ I dialogi ♥ Mega ♥ Tylko Triss mnie drażni. Podkłada pod nią Foremniak, brr. I jest taka nietrissowata. No, i utopce są upierdliwe, bo strasznie Cię obłażą, jak idziesz przez bagno albo kanały. To nic, że kosisz je jednym uderzeniem miecza, one i tak będą się atakować. Kupiłam sobie taki amulecik odstraszający utopce i topielce, ale on też mnie do końca nie zadowala. Bo one faktycznie boją się atakować, ale kręcą się cały czas gdzieś przy Geralcie. I wtedy nie mogę zbierać roślin do alchemii ani przedmiotów z ziemi, bo gra uważa, że jestem w trakcie walki.
W pierwszej części Triss z charakterku bardziej przypomina mi Yennefer niż swoją książkową wersję. Utopce i inne straszydła z bagien, zawsze ignorowałem i biegłem prosto do celu - po jakimś czasie nudził im się pościg za mną i miałem święty spokój.
A w Wiedźmina 3 grał ktoś już? Jak wrażenia? Ja chwilowo wstrzymałem się z zakupem, ponieważ nadeszła sesja i gdybym dorwał teraz w swoje ręce Wiedźmina to na pewno oblałbym wszystkie egzaminy : ) Ale jak tylko wyjdę z ostatniego egzaminu, to udam się prosto do sklepu.
Chyba masz rację. Tylko że Yennę lubię, a Triss jest irytująca (ta z gry, ma się rozumieć. Książkowa jest w porządku). Chociaż, to chyba wynika w dużej mierze z dubbingu. Ta pani podkłada też pod Izabelę w hirołsach piątce i coś mi w niej kurde kompletnie nie leży -_- Widziałam ją też w jednym odcinku “Mam Talent” parę lat temu, była tam jurorką i była jakaś taka sztuczna i… Nooo, nie lubię jej.