Jeśli chodzi o gry to tak jak kilka osób powyżej Heros III ( mam też IV i V, ale są do niczego ) .
czemu?
[/quote]
Najzwyczajniej w świecie zaczynała mnie nudzić, najdalej dotarłem do Kurast, i jak na razie nie zapowiada się abym przeszedł dalej. ![]()
Szkoda to klasyka. A historia gry nawet ciekawa
Czasem jeszcze lubię sobie pograć, ale nie spędzam już przy tym tyle czasu co kiedyś. Ostatnio pogrywam sobie w jedne z moich ulubionych gier: Gothica i Warcrafta III.
Ghotica uwielbiam grać aczkolwiek ostatnio mi sie znudziło więc mam przerwę. A w Warcrafta III owszem ale już znam to na pamięć to gram teraz na kodach we własnych planszach.
A ja jestem wielką fanką serii Assassin's Creed :) Niestety mam możliwość grania tylko na PS3 mojego brata, bo mój laptop jest za słaby na to cudo. Niestety do domu rzadko jeżdżę, to i rzadko gram :( A gra jest absolutnie genialna moim zdaniem :)
Jak jesteś fankom Assasin's Creed to i moją kocham tą grę :)
Choć jest częstym powodem mojej frustracji nerwowej.
Ale gra sama z siebie jest prosta, tylko słabo zrealizowana, postać nie raz robi przeróżne niechciane ruchy, tak jak wspinanie sie na dach.
Żebracy doprowadzają mnie do obłędu.
Nie mam cierpliwości do gier- do tego stopnia, że kiedy kilka lat temu 2 kupiłem (na szczęście tanio!), to po zagłębieniu się w dość grubą książeczkę w opcjami, stwierdziłem, że nie mam siły na rozgryzanie tego :D Może jeszcze do nich wrócę, na razie leżą w szufladzie.
Jedyna gra w którą gram często- ostatnio mam nawrót- to stara edycja FIFY. Dobija mnie tylko, że bez względu na to ile goli uda mi się strzelić, mój bramkarz niemal w każdym meczu coś wpuszcza :/
Jestem ogromną fanką serii Half-Life i Portal. Gordon Freeman to mój męski ideał. Przystojny, mądry, i świat potrafi zbawić :-D
W Return to Castle Wolfenstain grałam chyba z 4 razy. Pierwszy i drugi Assasin's Creed mi się podobał. Skryim tak średnio, ale czekam z niecierpliwością na ESO. Wiedźmin 2 to moja ostatnia fantazja. Przymierzam się, żeby zagrać, choć namiętnie oglądałam jak gra mój chłopak. No po prostu jak dobry serial.
A na co dzień można mnie spotkać w Warhamerze, na serwerze Karak Norn.
Przymierzałam się do Guild Wars 2, i do Aiona, ale nic z tego nie wyszło. Nie mam czasu, nie mam chęci na poziomowanie nowych postaci i poznawanie od nowa całej gry. I nie wiem, czy na chęciach również nie skończy się w przypadku ESO...
lubię gothic 2 i też resztę
z grami mam tak, bawię się, robię z nich symulację, a potem mam je w nosie
długi czas grałem na kodach
Lubię czasem gta, ale jednak gta 2, se pojeździć czołgiem pozgniatać parę wozów
od jakiegoś czasu dopiero gram bez kodów
Gta SA utknąłem w LS nie widzę kolejnych misji
teraz to korzystam z kodów by poznać te historyjkę, albo już za dużo czasu mi gra zajmuję
grałem na nk, i nie wrócę zjadacz czasu, i dno
lubie sims 3,
uwielbiam Darkspore, fantastyczne otoczenie podczas rozgrywki
bardzo lubię serie Spore sam chyba coś takiego napiszę
Startopia tak samo niezwykła gra
warcraft 3 - zarąbisty edytor map, choć już mnie tak nie interesuję modyfikowanie gry
jak na małą grafikę fajne otoczenie, jeszcze ciekawsza jest w menu scenariusza
ale wow eh, choć trochę fajnie, ale grafa nie
wracam do:
The I of the Dragon, fajne :D
Sniper Path of Vengeance, wole polski dubbing
Soldier of Fortone, misja u chińczyków, jakiś problem że nie mogłem przejść
Clonk Endeavour
w Gta 4 pogram jak będę miał lepszego kompa
może pogram w Assasin's Creed, ale nie specjalnie mnie przekonuję
Planescape Torment - to najlepsza gra jaka powstała moim zdaniem. świetne dialogi, humor, długa rozgrywka, ciekawa historia i różne zakończenia :)
najbardziej lubię przygodówki i mogę polecić wiele tytułów: serie: Broken Sword, Syberia, Art of Murder, Sherlock Holmes, Tajne akta, Black Mirror i Chronicles of Mystery.
z poedynczych tytułów: Sanitarium (świetna gra, stara, ale naprawdę super i polecam wszystkim fanom gatunku), Grey Matter i Vampyre Story - spora dawka humoru i ciekawa fabuła.
poza tym serie Tomb Raider (zwłaszcza nowsze - Anniversary, Legend i Underworld. w najnowszą jeszcze nie grałam bo sprzęt nie domaga, ale mam zamiar w najbliższym czasie bo ponoć trzyma poziom) i Prince of Persia.
z RPG poleciłabym Star Wars: Knights of the Old Republic (obie części) to jedne z moich ulubionych gier. prócz tego Gothic I i II oraz Neverwinter Nights.
no i na koniec - The Longest Journey oraz TLJ: Dreamfall. jestem fanką tej serii i z niecierpliwością czekam na najnowszą odsłonę w przyszłym roku.
Na tą chwile to:
Assasin's Creed 3
The Elder Scrolls V: Skyrim
Torchlight II
Hitman: Rozgrzeszenie
Assasin's Creed właśnie grałem nawet fajne, obsługa zarąbista, heh. Ciekawe kiedy ktoś zrobi jakiś edytorek z taką grafą.
Wkurzają mnie tylko długie i częste filmiki. Ale damy rade :)
Właśnie ściągam sobie Worms World Party :) Epicka gra! najlepsza z całej serii. Armageddon się katowało też :D
A ja w LoLa napierdzielam :happy:
W lola przestałem grać, już mnie znudziło.
A w Wormsy już przestałem grać ale gierka epicka :p
o bosh... znam kilka osób grających w LoLa i WoWa... no life at all... ja nawet nie zaczynam, za szybko mnie takie rzeczy wciągają :P
ja to jeszcze pamiętam Metina xD
Pawle, znam kilka osób, które cały czas w metina grają :happy: próbują mnie namówić, ale się opieram :ninja: