Gry

grałem swego czasu w Metin'a xD Jakie to było słabe xD Ale grałem. W Worms'y też dawno nie grałem. I postanowiłem to zmienić :)

Edit: Lol - na dysku mam instalkę do Metin'a xD

Ja znam osoby co grają w Tibie debile :p

To jeszcze istnieje? LOL.

[quote=“margoQ”]Czy urodziny w kalendarzu na forum są dodawane z automatu, czy robi się to własnoręcznie?
Pytam, albowiem “moja” data jest już zajęta i nie wiem, czy się podpiąć :P[/quote]

Własnoręcznie. Forum nie wie kiedyście się urodzili. :smiley:

Nie szkodzi, że ktoś już ma Twoją datę. Może być nawet dwieście osób urodzonych tego dnia i nic się nie stanie (jak mniemam chodzi Ci o kalendarz). :slight_smile:

Nie słyszałem o tej grze.
Tak owszem Tibia jeszcze istnieje.
Jak 0game

Od czasu do czasu zdarza mi się w Plemiona grać.
Znudziło mi się już na świecie 55 miałem 1600wiosek i 4 na świecie

Nie słyszałem o tej grze.

Tak owszem Tibia jeszcze istnieje.

Jak 0game

Od czasu do czasu zdarza mi się w Plemiona grać.

Znudziło mi się już na świecie 55 miałem 1600wiosek i 4 na świecie

Ja gram w Metina :happy:

Ja grałem dwa lata temu i mi się znudziło :happy:

Tibia jest denna :D

WoW jest spoko, znacznie lepszy niż metin.

Lol-a nie znam.

Minecraft masakra, młodym robi wodę z mózgu, co się dzieje na serwach to się w głowie nie mieści.

Kuzyn się chwalił, że zna ludzi z serwa co mają ponad 30 lat, ale zachowanie mają jak gimnazjaliści. :D

Tak samo na CS żenada, jak i ta gra.

Grałem w minecraft, ale gra na serwach jest okropna, trzeba było się zaczepić o jakiś porządny premium.

A kto widział w minecraft Enterprise ze Star Trek?

Minecraft jest fajny, ale jak każda gra dla mądrych ludzi.

Ja tam w te gry nie gram gdyż nie mam stałego łącza i na granie szkoda mi transferu miesięcznego ;-/

Ponieważ potrzebuje stałego kontaktu ze światem więc wiele rozrywek nawet nie zaczynam na rzecz płynnego działania maila ;-)

Aktualnie pogrywam dla rozrywki w TDU 1 i 2 oraz Gothica 3

Także w GTA SA od czasu do czasu

Gry to są fajne na moment, bo wole rzeczywistość :)

Na kompie czy w necie, wolałbym nie siedzieć tyle, ale nudy są :D

Jak gram to żeby zobaczyć całą historię, albo nadużywam możliwości gry i zaczynam coś tworzyć :D

Ja jestem uzależniona od SpellForce i SpellForce 2 ze wszystkimi dodatkami :) W inne gry nie gram, sporadycznie jeszcze jakieś Simsy.

Grałem ostatnio koło lata i jesieni Sims 3. Pobrane mam nie mal wszystkie dodatki :D

Gier komputerowych nie lubię ale moim wielkim wyjątkiem są Simsy 3.Mam nawet parę dodatków:Wymarzone Podróże,Pokolenia i Nie z Tego Świata.

Ja to w Simsach się tylko wyżywam na ludzikach i na kodach rozwalam im życie. I'm destructive child :happy: .

Jeśli chodzi o gry to za Siimsami nie przepadam gram głuwnie na symulatorach lotu ,obecnie wałkuje kampanie finską na Il-2 Sturmovick 1946

Symulatory to moje drugie imię nie ma to jak robić co się chce :d

Uwielbiam simsy, mam wszystkie dodatki to The Sims 3 :devil:

Simsy mi czasu sporo zjadły :D

Pamięci na laptopie też niemało :devil: ale to jest chyba najprzyjemniejsza opcja spędzania czasu. I to jeszcze przy włączonej płycie Nightwisha…