Hmm a szukałaś jakiś emulatorów? Wszystko jest do zrobienia ![]()
Aż tak mi na tym nie zależy :P Zresztą, to było dawno. Zdaje się, że pytałam wtedy wujka Google o radę, ale koniec końców się nie udało.
https://www.youtube.com/watch?v=6xzi4-BHlEA
- myślicie, że coś takiego faktycznie uda się stworzyć, czy to za piękne, żeby było prawdziwe?
Od jakiegoś czasu korci mnie by sobie zagrać w Heroes Might and Magic ale nigdzie nie mogę w domu znaleźć płyty :dodgy:
Ja mam HIII złotą edycję pożyczoną od kuzyna :3 I WoGa ściągniętego z Kwasowej Groty.
W sumie to ja rzadko gram w gry, ale tęsknię za taką jedną starocią - The Wiggles. Nie była jakaś tam świetna graficznie czy coś, ale miała świetną fabułę i nigdy mi się nie znudziła. Pożyczyłam ją kiedyś od kuzyna, ale jakoś tak wyszło, że oddałam i nie mam jak w nią pograć. W sumie, to było parę ładnych lat temu, ale ostatnio jakoś sobie przypomniałam i strasznie bym chciała pograć, a w Internecie nigdzie nie umiem znaleźć jakiejś dobrej wersji, na którą kasy by nie trzeba było wydawać (bo, wg mnie, wydawanie pieniędzy na coś nie do końca legalnego jest idiotyzmem, już wolałabym zapłacić dwie dychy za oryginał niż 2 zł za pobranie z chomika). Może macie na zbyciu? Kurczę, to była gra mojego dzieciństwa. xDD
U nas gdzieś jest Kolekcja Wszechczasów tylko nie wiem gdzie :dodgy:
Część była na pewno lepsza niż 1 czy 2
Ale chodzi o to, że strasznie polecieli na kase, bo trzeba było kupować dodatki żeby dobrze się grało i było dużo nowych rzeczy. Ja czepiam sie od początku tego, że w TS2 był bilard, a w TS3 juz, go nie ma ![]()
emlulować win xp na 7 :D ciekawe co by się stało. Zawsze jest opcja by sobie doinstalować system na kompa. Ale takie zabawy to raczej nie najlepszy pomysł.
Grałem w kao kiedyś.
The i of the dragon - wszystko działa tylko, że pewien monitor nie chce obsługiwać tej gry, ale klapa, mimo wszystko działama zwykle na innym kompie :).
Ja za to obczaiłem sobie clonk endeavour, ale się znudziłem, choć może jeszcze pogram.
Jeszcze sobie muszę obczaić pare starych gier, chyba tylko 2. Jak się nazywały ... .
A tak najlepiej zostać przy xp, ewentualnie kupić drugiego kompa :) W sumie Linux dobrze sobie radzi ze wszystkim :).
@PaulaEija
Co do tego "chomikuj.pl" dobrze powiedziane
http://allegro.pl/the-wiggles-pl-gra-mega-tanio-okazja-i3394927795.html - o to chodzi?
Można szukać torrent-ów na chomikuj wtedy tam nie zapłacisz
Bilard jest od dodatku… Cholera wie którego xD Ale jest. <jestę simsomaniakię>
Emulacja Xp na 7? Pół politechniki tak robi i nie m w tym nic specjalnego. Swojego czasu też tak robiłem, z tym że Xp w 8.
Simsy lubię :) Teraz pykam w diablo 2 z modem mediam, herosy 3 i torchlight 2.
Diablo II ♥ Moja najukochańsza gra ^^
Zagrałabym w Kozaków ...
Aniu, dziwne to jakieś. Wolę przeszłość :P Poza tym, Rajska Wyspa nie miała być ostatnim dodatkiem...? Tak czy siak, nie kupuję ich już od dosyć dawna, pomijając nawet kwestie finansowe, gra się tnie, jest przeładowana dodatkami, komputer to grat...
Animację karmienia wzięli żywcem z Medievala (karmienie ptoków), w ogóle bardziej by to pasowało do średniowiecza.
@Ancient - tak, dzięki. ;)
Nie pomogę, nie znam się na kompach
Ja pierw trafiłem na demówkę w CD Action chyba, potem ją znalazłem na necie, ale chciałem inne części też przejść, a że mam wolnego neta to los chciał że w Biedronce wypuścili, to kupiłem ![]()
lubię Emberwind- platformówka ale fajna,akcja toczy się w świecie fantazy(moje klimaty) prosta, do tego nastrojowa muzyka- dobra żeby się zrelaksować
Dobra. Teraz poważnie. Pytanie życia i śmierci. Kto mi kupi Diablo III? :happy: :happy: :happy:
Dla fanów fantastyki i Star Warsów polecam The Book of Unwritten Tales. To Gra przygodowa, w której aż kipi od nawiązań do wspomnianych wcześniej pozycji ;)
Gothic 1,2 Doom3 Odlot na pare dni
Może pomyślimy coś kiedyś o grze wieloosobowej, Diablo 2 albo Heroes 3 ? :) Diablo jest super proste w zrobieniu serwera, w herosy musiałbym się pobawić.