Gry

Literaki <3 na sesji najwięcej xD

[quote=“TheEscapist”]Mój refleks wygląda tak, że:
-wykładam kartę
-patrzę na karty innych
-widzę taką jak moja
-szukam totemu
-znajduję go w ręce innego gracza[/quote]

Ja mam podobnie, tylko że przed wyłożeniem karty, próbuję zapamiętać karty pozostałych osób ^^ Cóż, ważne żeby grać w dobrym towarzystwie :slight_smile:

Ja mam podobnie, tylko że przed wyłożeniem karty, próbuję zapamiętać karty pozostałych osób ^^ Cóż, ważne żeby grać w dobrym towarzystwie :slight_smile:
[/quote]

Można sobie poprawić humor tą grą :slight_smile: Połowę Pyrkonu w to grałem.

Chyba w miarę praktyki jest coraz łatwiej, bo zaczyna się kojarzyć obrazki. Zazdroszczę wizyty na Pyrkonie :) Ja chodzę na wieczory gier planszowych ale jestem beginnerem ^^

Mam nadzieję, że na Polconie w sierpniu też znajdzie się coś takiego jak sala gier i będzie z kim i w co pograć :)

Sierpień to miesiąc, którego nazwa brzmi dobrze. Chociaż do Warszawy mam kawałek xD

Ja mam dziwne ilości dodatków do Simsów, ale komp jest konający i gra mocno przywiesza…

Ja jestem spod Poznania, więc też kawałek mam :stuck_out_tongue:

Myślę, że warto poświęcić czas na taką wyprawę ^^. Jeśli więcej osób się wybierze, to może zorganizuje się jakieś małe spotkanie forumowe.

Nawet we dwoje się spotkać można, nikomu to chyba nie zaszkodzi? :P

Jak to ma być w Wawie, to też mogę być ;)

Wiecie niedługo wyjdzie Sims 4?

Jak ja bym chciał żeby tak spore na nowo ożyło.

ja gram w

Władca Pierścieni Powrót Króla , Król Nazguli i Podbój

Harry Potter Insygnia Śmierci część 2

Piraci Z Karaibów Na Krańcu Świata

muszę symulatora PSX ściągnąć na kompa żeby w Xene Wojowniczą księżniczkę zagrać :)

Jak to Sims 4? : o

Ja czekam aż stanieje Diablo III ; (

Grałam w to! Przeszłam po dwóch dniach :stuck_out_tongue:

Sims 4 a no wiem od dawna ale ja zostaje przy trójce :smiley:

Zobaczymy czy wytrzymasz :D

Ja sobie kupiłem moją kochaną grę z dzieciństwa w Biedronce za dyszkę - Kangurek Kao :D Już przeszedłem 2 części (bo ta gra specjalnie trudna nie jest :D), została mi ostatnia, ale jest tak tandetna że szkoda czasu ;)

Ja ostatnio grałam w Spyro (znowu) i dalej uwielbiam tą platformówkę ♥

Ja czekam oczywiście na The Sims 4, mam nadzieję, że będzie lepsza od 3 bo się nie popisali ;P A grą, którą kocham do dziś było Zoo Tycoon 2, uwielbiałam zajmować się tymi małymi zwierzętami ! :D

@Tutankhamen: mi Kao2 nie idzie na Win7, znaczy,widok jest jakby bardzo przybliżony i widać tylko kawałek ekranu. No i się wiesza. To chyba wina 64bitowego systemu. Ale kiedyś lubiłam w to grać :smiley: W jedynkę mi nie sżło, ale 2 i 3 przeszłam całe parę razy :3

Mi pewnie czwórka nie pójdzie na tym gracie :stuck_out_tongue: Nie popisali się? Ciekawe, że gusta mogą być tak odmienne, TS3 to jedna z moich ulubionych gier wszechczasów :smiley: