Hirołsy 3 są taaaakie wciągające ♥ Przez nie cały czas nie zaczęłam robić lekcji, ale i tak je kocham :happy: Ta gra chyba nigdy mi się nie znudzi :)
No to który zamek z Heroes 3 do was pasuje - http://quizy.kwejk.pl/quiz/10
Mi Bastion ♥ ♥ ♥
Też Bastion :)
Mi wyszedł Inferno. :D
"Odpowiedź: Inferno
Inferno należy diabłów z najgłębszych czeluści piekieł. Jeśli wybrałeś ten zamek, to prawdopodobnie słuchasz metalu i zjadasz koty. Lucyfer jest z Ciebie zadowolony!"
LOL :D To przez to "palę koty" i "Highway to Hell" :P
Ale ja lubię wszystkie zamki. Nie mam ulubionego, gram tym, na który mam ochotę :) (no, chociaż chyba są takie, które wybieram rzadziej... Na pewno do najczęstszych należą bastion, wrota żywiołów, loch i inferno)
Mi wyszedł Bastion. Tak dawno nie grałam w Herosa III, chyba z 1,5 roku ;o. Ale to dlatego, że znam chyba wszystkie misje xD. Najczęściej wybieram Loch, bo czarne smoki, ale kiedyś miałam przed nim opory, bo to "brzydki" zamek :P.
Skończyłam grać w South Park: Stick of Truth, fajna parodia RPG, raczej przeznaczona dla osób które lubią humor z serialu...xD
Widziałam gameplay z tej gry na yt. Znaczy, tylko jeden gameplayowy odcinek, czyli sam początek. Zniszczyło mnie wybieranie imienia dla postaci i Douchebag XD A, no i ten Żyd-klasa postaci był dobry :>
Milla mówisz o bardzo subtelnych elementach tej gry ;D z tematycznych pojawia się tam zadanie polegające na upodobnieniu się do gothów, a z kontrowersyjnych występuje substancja, która zamienia ludzi i zwierzęta w nazi zobie xD
Coś mnie skusiło na legend of grimrock
http://www.empik.com/the-sims-4-edycja-kolekcjonerska-pc-electronic-arts,p1092158161,multimedia-p
Simsy 4 w edycji kolekcjonerskiej - chce ♥ , jeszcze pięć miesięcy :P
ktoś gra w Guild Wars 2 ? :P
omg Omg OMG !!! Będę oczekiwać! W tym roku czekam na kontynuację Dreamfall (10 lat już na to czekam!) to i następny rok przyniesie mi coś miłego ♥ Dzięki za to info, Wercia ;)
No God of War świetny! Za mną dwie części, w trzecią zagram pewnie dopiero w październiku ;)
Ja nie dawno co poznałem ta grę, ale zamierzam zagrać we wszystkie części. :) Ja ubolewam, że nie zagram w GTAV, który tylko jest na PSa, a na PCka nie ma, a ja nie mam PSa...
Ostatnio popełniłam błąd... Wielki... Zainstalowałam... GRĘ! :happy:
Nie gram w gry komputerowe dlatego, że ich nie lubię, ale dlatego, że z doświadczenia wiem, iż łatwo się uzależniam od gier i gram do upadłego, a moje "rysunkarstwo" i "pisarstwo" cierpi. No, ale - cóż, stało się.
Zainstalowałam sobie starą grę, z dzieciństwa: wersję na PC pierwszej części "Spyro the Dragon". Mały, fioletowy smok biega sobie i uwalnia inne smoki zamienione w skałę, ściga złodziei smoczych jajek, przemieszcza się po różnych krainach przechodząc przez bramy i zbiera skarby. Bzdura niby (chyba dziecinnieję), ale jaka świetna zabawa! Odżyły wspomnienia ukryte w tej marnej szacie graficznej! :-D Ktoś zna tu "Spyro"? Polecam, mimo, że to staroć.