Telepatycznie chcę twoje racuchy!!!
Czyżbym stworzyła modę na telepatyczne przesyłanie jedzenia? Jeśli tak, no to jestę trendsetterę :cool:
Z serii Symphonia przy garach ;) : Chipsy domowej roboty (jeszcze ciepłe) :
... a co najważniejsze, kuchnia nadal na swoim miejscu :D
Miaałam nie wchodzić w ten temat, co by sobie smaka nie robić XD
Jak dzisiaj przyjaciel zaczął mi opowiadać, że sobie robi smażone warzywa z kawałkami kurczaka w sosie śmietanowym, to sobie zaczęłam marzyć o takim daniu ♥ haha.
Symphonia - piękne ♥ Jak można w ogóle coś takiego tknąć... Nie miałabym serca tak po prostu zjeść Edzia ;__;
Nie patrzeć na maliny. One są dla zmyłki (chciałm sprawdzić, czy siostra da się nabrać). To z jabłkami.
Mało tych malinek :P ja czekam na borówki i będę piekła placki ♥
Z cyklu darkwonders została z tatą sama na parę dni w domu i musi mu coś ugotować :D ja i kuchnia to zło, ale i tak podzielę się z Wami tym, co tacie ugotowałam :D
jedliśmy sobie wczoraj pierś z kurczaka z przyprawami, ziemniaki przypiekane w piekarniku i sałatkę z pomidorów, ogórka, cebuli i szczypiorku, a dzisiaj naleśniki z truskawkami i jagodami :D mniam ! :D
Narobiłaś mi ochoty na taką pierś... CYCKI :O xD
haha, zapraszam następnym razem jak będę musiała bawić się w kucharkę :D
Superos żarcie, proste a jaki efekt. ;)
Też mieszać w garach lubię i co jakiś czas powtarzać owo poniżej przedstawione na zdjęciu danie:
W garze:
I na talerzu:
Chili con carne by Selvish.
*omnom nom nom nom...*
Przez was jestem głodna :C A ja jadłam dziś świeże czarne porzeczki ze śmietaną i z cukrem. Coś w sam raz dla mnie: proste, szybkie, gotować nie trzeba umieć, a jakie dobre ♥
No i siostra zrobiła pizzę ze szpinakiem ♥ I hołmmejd lody ♥
A ja ostatnio jem bardzo dużo sałatek z pomidorów, cebuli i bazylii ;_;
Pomidory to moje ulubione warzywo ♥ Niedługo dojrzeją nasze ^^ Nasze są przewyborne.
Nie wierzę własnym oczom:
Zobacz sobie więcej: :P
*.*
Beti, to chyba nie jest wykonane z tych owoców ... no bo jak można w takim miękkim owocu jak truskawka coś takiego wykonać? : o
Właśnie dlatego napisałam : "Nie wierzę własnym oczom":) Chociaż jak ludziska potrafią coś wyskrobać łebku od zapałki?
Jakim kurde cudem?! ; oo