tekstowo.pl - tak dostałam zaproszenie w wiadomości prywatnej. szczerze mówiąc zazwyczaj ignoruję takie zaproszenia, ale jakoś dzisiaj miałam dobry dzień na Nightwisha i z czystej ciekawości postanowiłam sprawdzić to forum. no i może nawet na dłużej zagrzeję tu miejsce ;)
A no ja jeszcze, ja dodałem grupę NightwishPL na laście, potem dostałem komenta od Kmicic07 z adresem na fb, potem mi Beatka napisała, jak już miałem zalajkowaną stronkę waszą na fb.pl no i jestem :D
tekstowo.pl - dostałam wiadomość "hej, zajrzyj, może Tobie też się spodoba?" I spodobało się bardzo,zagoszczę tu jeszcze na długo :D
Beatka mnie znalazła na tekstowo.
Ja od Beatki......:)
Wpisałam w góglach "Nighwish Polska" i zadziałało :D
Najpierw dołączyłam do wydarzenia odnośnie filmu IM w Polsce, potem polubiłam waszą stronę, bo reklamowaliście się w tym wydarzeniu.
Założyłam sobie konto, a potem jeszcze Beatka mi zrobiła przypominajkę na fb ^.^
Po tym wszystkim zaczęłam się udzielać ^.^
Beatka mnie znalazła na Facebooku
Tutaj mnie jeszcze nie było. Jak tu się znalazłem, hym... Ja tu się nie znalazłem ja tu byłem od samego początku istnienia .
Ale dobrze wiedzieć że z przeróżnych źródeł tutaj dotarliście.
Maciek mi zaspamował na laście swojego czasu. :)
Jestem tu dzięki Pablito. :)
Podklejam wątek i jednocześnie odświeżam. Jak do nas dotarliście? ;)
Ogólnie to w google szukałam informacji o Kitee i NW i tak po jakimś czasie się tu narodziłam :)
A mi zostało forum tylko pokazane przez nikogo innego jak Invusię :3
Sam pomysł dołączenia był mój :happy:
Fajne masz pomysły Fik:)
Które to pomysły Beato? : )
Nie będę oryginalna jak napiszę, że przez Facebook'a? :undecided:
Takie:
![]()
Takie:
[quote=“Fik”] Sam pomysł dołączenia był mój :happy:
[/quote]
![]()
[/quote]
To jest jeden pomysł ^^
@Atha
No nie :<
Wpisałem "www.nightwish.pl", to pierwsze co robię gdy chcę sprawdzić czy moje zainteresowania są reprezentowane w necie po polsku :P Dopiero gdy to zawodzi używam Wujka Google albo FB.