Jak do nas dotarłeś/aś?

Ares, dziękuje. :) Dzięki tobie mogę spamić tu moją miłością do NW.

2 polubienia

Poprzez facebooka. Wyskoczył mi chyba fp przy wpisywaniu w wyszukiwarkę słowa "Nightwish".

Na stronie Tekstowo.pl kliknęłam profil Mmaciek i z tego co pisał dowiedziałam się, że istnieje polska strona Nightwish'a. Teraz codziennie na nią wchodzę, a wczoraj się zarejestrowałam. :D

3 polubienia

A ja chciałam się zarejestrować na OS, bo na fb coś pisali o dyskusji o singlu. Już miałam się rejestrować, ale pomyślałam sobie, że przecież to nie może być jedyne forum o NW. Wygooglałam fora, przeczytałam tu co nie co i od razu założyłam konto.

1 polubienie

Najpierw był Facebook. Jakieś dwa lata temu wpisałam poprostu w wyszukiwarce NW i tak się zaczęło. Już od dawna odwiedzałam forum jako gość. I ciągle nie miałam czasu, by się znaleźć wśród Was:-( Jak widać, teraz to się zmieniło:-D. Może dlatego, że ze względu na problemy zdrowotne nie pracuję od pół roku i jeszcze następne pół spędzę w domu;). Nie ma tego złego. Przynajmniej jestem w DE. Ale cóż, kiedyś trzeba będzie wrócić do pracy. Korzystam zatem z wolnych chwil i piszę;)

2 polubienia

Adriana zasługa :) zwerbował mnie z PPB po utworzeniu forum.

No starzy braciszek `Ancient`mnie zachęcił do nightwish potem podał stronę no i zacząłem się interesować

Witam! O Forum Dream Emporium wiedziałam już wcześniej i to przypadkowo znalazłam tą stronę, ale Beatka mnie zachęciła (któregoś razu jak się poznałyśmy) bym się zarejestrowała i to zrobiłam w końcu dziś! Także tego - CZEŚĆ! :D

2 polubienia

A ja dołączyłam z okazji poprzedniego konkursu :D I tak mi się zostało.

1 polubienie

Ja tu dotarłam, gdy poprzez google szukałam jakieś polskiej strony lub/i forum o Nightwish.

1 polubienie

Marja mi pokazała stronkę, no i... Mało czasu minęło, aż wciągnęłam się tu na dobre :)

Już wcześniej interesowałem się Nightwish. Szukałwm aż znalazłem i tak trafiłem tutaj.

Napisałem w wyszukiwarce 'nightwish.pl' i tak tu jestem! :D