Ślicznie proszę, Kuo, nie pisz “szkołOM”, “udrękOM”, bo jak coś takiego widzę, to mnie szlag trafia ;-; Przepraszam za czepialstwo, ale nic nie poradzę na to, że jestem grammar nazi pilkunnussiją (to słowo dorównuje wspaniałością samej romanssihuhuji) ;_;[/spoiler] Koniec offtopu. Teraz będzie na temat.
Ja jakoś nie mogę znaleźć w Bstoku żadnych lekcji fińskiego. Próbował ktoś z Was może jakiegoś kursu online? Co o tym sądzicie?
Mhm, tak myślałam. Ale ja jakoś w okolicy niestety nikogo takiego nie widzę… :<
Dzięki za linkacza, zajrzę tam Chociaż już kiedyś na jednej stronie do fińskiego się rejestrowałam, no i byłam tam raz czy dwa, a potem przestałam wchodzić, bo jestem leniwcem
Wrzuciłam zdjęcia na FB: https://www.facebook.com/anna.frackiewicz.7/media_set?set=a.281220898737113.1073741841.100005476149315&type=3&uploaded=36 Kto chce niech je pobierze na komputer. Gdy się je powiększy to widać tekst - przynajmniej ja widzę. Zdjęcia będą tylko do 10 września, potem je usunę. Są średniej jakości bo robiłam je szybko i jedną ręką. Poza tym zmniejszyłam ich rozmiar. Teraz mają 55 MB a miały ponad 100 MB. Jest ich 89 i to zdj. tekstu więc nie chciałam ich za mocno zmniejszać.