Koszulka DE

Zgodzę się z Emi :P albo wypisane albumy NW. One się przynajmniej nie zmienią.

Nieeee.... Jak wydadzą nowy, to będzie luka w dyskografii :P

Eee tam, jedna w tą, jedna w tamtą :P

Świetny pomysł. Moja koncepcja na przód koszulki to nasze genialne logo. Jest w tylu procentach najtłiszowskie, że bardziej już nie może być. Ja to widzę tak:

PRZÓD:

- na klatce piersiowej logo NW (w tych samych pięknych srebrnych odcieniach), a pod nim napis "Dream Emporium". Wszystko identycznie jak na banerze na górze strony.

- w tle delikatne tribale, chmurki i gwiazdki (na nagłówku są mocno widoczne, a je trzeba tak delikatnie zatrzeć, żeby robiły za delikatne, nie wychodzące na pierwszy plan tło)

- tło im niżej tym bardziej zanika

TYŁ:

- na łopatkach duży napis "Dream Emporium" pisany naszą czcionką, a pod nim napis zakreślający taki jakby uśmiech (coś w stylu czerwonej linii w logo Danone): "Polski fanclub zespołu Nightwish", gdzie "Nightwish" pisane będzie ich oficjalną czcionką czyli Nelson Scriptem.

;)

1 polubienie

Brzmi nieźle :) Nasz baner jest piękny, a Alicjowa czcionka pasuje idealnie :3

(Bo to jest czcionka z Alicji, prawda..?)

Tak, z Alicji. Nawet się chyba nazywa Alice in Wonderland - miałam kiedyś taką pobraną z dafont. O, tu. Chyba, że to nieco inna.

Ale pomysł Tutankhamen też fajny.

Czcionka NW to Shalley Volante czy jakoś tam

motorade, owszem, ale to ta z nie takim h. :P

Macie już zaklepanego jakiegoś wykonawcę tej koszulki? Jak nie, to mogę popytać o namiary na producenta koszulki WinterStorm Polska.

Nie chcecie na koszulce żadnej ilustracji ?;>

Zgadza się, szukając go wpisałam w Google “LSD”.
Tylko takie zestawienia kolorystyczne uszczęśliwiają mnie ostatnio :stuck_out_tongue:

Miałam na myśli grafikę, przedstawiającą coś charakterystycznego dla zespołu. Z tego co widziałam padały propozycje napisów. Chyba, że coś przeoczyłam :)

[quote=“Adrian”]

Jak wyglądały koszulki Winterstorm? I jak sprawa się ma jakościowo (materiał, nadruk)?[/quote]

Link do projektu jest tutaj: http://img62.imageshack.us/img62/1688/czerwonek.png Jutro zrobię zdjęcie swojej koszulki, żebyś miał pogląd jak się prezentuje obecnie.
Zamówienie było składane we wrześniu 2010 i koszulki doszły dość szybko, z jakością wykonania też problemów nie było. Cena razem z wysyłką wyniosła 35 zł, ale zamówiliśmy ponad 40 sztuk.

Zdjęcia koszulki na dzień dzisiejszy:
http://imageshack.us/photo/my-images/43/zm54.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/62/h1q5.jpg/

1 polubienie

Nadruk nie jest za ciekawy i do tego strasznie mały. Mogli lupę dorzucić ;)

Brzydkie te koszulki Winterstorm. Nasze mają być ładniejsze :P

Nie uważam żeby były brzydkie, są proste, ale całkiem dobrze zaprojektowane. Nie to jednak w tej dyskusji jest ważne. Chodzi o jakość koszulek. Spokojnie, nasze na pewno będą wyglądały inaczej.

Domyślam się :smiley:

Pomysł Winterstorm jest fajny, tylko nadruk mógłby być większy. Do dzisiaj trzyma się dobrze, czyli jest ok.

Milla oczywiście, że nasze będą najpiękniejsze na świecie xD.

A jest już jakiś projekt graficzny naszych koszulek DE ? Chciałabym zobaczyć jak to mniej więcej by wyglądało :)

Nie brałem udziału w wybieraniu wzoru koszulki (NB. zajęło to strasznie dużo czasu, i dlatego też swego czasu pytałem, czy wy macie już coś ustalone), więc możliwe że wielkość napisu też była już z góry ustalona przy wysyłaniu projektu.