Nasz image

Moja znajoma niedawno kupiła sobie steele i kiedyś wzięłam je do ręki, żeby obejrzeć z bliska - miała pomiędzy rowkami w podwszwach jakieś patyki, pety od fajek, kamienie i mnóstwo błota. To było okropne xD

1 polubienie

Hahaha, taaak, uroki glanów ♥

Ja już się nauczyłam, żeby nie gasić szluga tymi butami haha

1 polubienie

Mama mi podcięła końcówki (jej "końcówki" wydają mi się jakieś długie, ale dobra). Czuję się dziwnie. One są takie równe.. I... i... krótsze :

Jak mogłaś się dać?! :

Emi, dlaczego? Jak mogłaś im to zrobić? Twoje włosy nigdy Ci tego nie wybaczą. ;)

Bo były z jednej strony dłuższe XD I krzywe takie. Że jeden włos dłuższy, drugi krótszy... Ale ja myślałam, że to będzie centymetr, dwa... Chociaż teraz jak na nie patrzę w lustrze, to chyba nie ma takiej wielkiej różnicy. Ale nie mogę się przyzwyczaić, że są takie równe :D

1 polubienie

Tak czytam, że glany na 2-3 lata... Moje teraz "chodzą" już 9 zimę ^^ A co do obcierania - pięty można rozbić młotkiem + spirytus. Moje są już tak rozchodzone, że nie wiem jak bym miała się przyzwyczaić do nowych :P No i wypastowane są jak nowe :D Nie wiem też jak można je nosić przez cały rok :P Hail dla mojej polonistki z LO - ona to potrafiła.

9 lat? Żadnych butów nie miałam tak długo, podziwiam. Ja strasznie szybko ścieram podeszwy… pierwsze glany po dwóch latach miały dziury prawie na wylot xDD zawsze na piętach po wewnętrznej stronie :stuck_out_tongue:

A podeszwy pogrubiane, jakby podwójne? W każdym razie to je jeszczcze ratuje :P No i wkładki ocieplające XD

Rany, 9 lat… 9 lat temu to moje butki były maleńkie :smiley:
Moja polonistka też kiedyś wiecznie nosiła glany. Czy to ulubione obuwie polonistek? o.o

Tak, grube podeszwy. Ale u mnie to norma, wszystkie buty wyrzucam z powodu "schodzonych" podeszw (nie wiem dlaczego chrome mi to podkreśla... takie słowo istnieje, prawda?) :P

W moich też podeszwa się ściera na pięcie :

Nosiłabym xD.

1 polubienie

Spałabym z tą koszulką. Położyłabym ją na poduszkę obok i udawala, że spię z Jonem XDDDDDDDD

edit z 9.I.2014 xD

http://www.youtube.com/watch?v=ghkr2gT2SBc

CHCE SUKNIĘ STANY!!! ♥

http://galeria.sklep.pl/strach-na-wroble-zawieszka.html

Tylko dlaczego takie drogie?? A tak mi się podoba...

Mam od nich piórko i bardzo polecam mają piękną biżuterię. Niestety drogą, ale w końcu posłuży latami :)

Dziewczyny co powiecie na takie szpile ,jak dla mnie bomba

1 polubienie

Ja i tak wolę glanki :>

Jak to??? Nie ma szpilek z Nightwish ?! :P