Moja znajoma niedawno kupiła sobie steele i kiedyś wzięłam je do ręki, żeby obejrzeć z bliska - miała pomiędzy rowkami w podwszwach jakieś patyki, pety od fajek, kamienie i mnóstwo błota. To było okropne xD
Hahaha, taaak, uroki glanów ♥
Ja już się nauczyłam, żeby nie gasić szluga tymi butami haha
Mama mi podcięła końcówki (jej "końcówki" wydają mi się jakieś długie, ale dobra). Czuję się dziwnie. One są takie równe.. I... i... krótsze :
Jak mogłaś się dać?! :
Emi, dlaczego? Jak mogłaś im to zrobić? Twoje włosy nigdy Ci tego nie wybaczą. ;)
Bo były z jednej strony dłuższe XD I krzywe takie. Że jeden włos dłuższy, drugi krótszy... Ale ja myślałam, że to będzie centymetr, dwa... Chociaż teraz jak na nie patrzę w lustrze, to chyba nie ma takiej wielkiej różnicy. Ale nie mogę się przyzwyczaić, że są takie równe :D
Tak czytam, że glany na 2-3 lata... Moje teraz "chodzą" już 9 zimę ^^ A co do obcierania - pięty można rozbić młotkiem + spirytus. Moje są już tak rozchodzone, że nie wiem jak bym miała się przyzwyczaić do nowych :P No i wypastowane są jak nowe :D Nie wiem też jak można je nosić przez cały rok :P Hail dla mojej polonistki z LO - ona to potrafiła.
9 lat? Żadnych butów nie miałam tak długo, podziwiam. Ja strasznie szybko ścieram podeszwy… pierwsze glany po dwóch latach miały dziury prawie na wylot xDD zawsze na piętach po wewnętrznej stronie ![]()
A podeszwy pogrubiane, jakby podwójne? W każdym razie to je jeszczcze ratuje :P No i wkładki ocieplające XD
Rany, 9 lat… 9 lat temu to moje butki były maleńkie ![]()
Moja polonistka też kiedyś wiecznie nosiła glany. Czy to ulubione obuwie polonistek? o.o
Tak, grube podeszwy. Ale u mnie to norma, wszystkie buty wyrzucam z powodu "schodzonych" podeszw (nie wiem dlaczego chrome mi to podkreśla... takie słowo istnieje, prawda?) :P
W moich też podeszwa się ściera na pięcie :
Nosiłabym xD.
Spałabym z tą koszulką. Położyłabym ją na poduszkę obok i udawala, że spię z Jonem XDDDDDDDD
edit z 9.I.2014 xD
http://www.youtube.com/watch?v=ghkr2gT2SBc
CHCE SUKNIĘ STANY!!! ♥
Tylko dlaczego takie drogie?? A tak mi się podoba...
Mam od nich piórko i bardzo polecam mają piękną biżuterię. Niestety drogą, ale w końcu posłuży latami :)
Dziewczyny co powiecie na takie szpile ,jak dla mnie bomba
Ja i tak wolę glanki :>
Jak to??? Nie ma szpilek z Nightwish ?! :P