Nasz image

Wywołały pewnie szkolną sensacje :wink:

Kupiłam sobie taką koszulkę :D. Znak Insygni Śmierci + cytat z grobu rodziców Harrego. Takie tam, fanowskie ♥.

2 polubienia

Genialna koszulka xD

7 część jest chyba najlepsza :P

Wow, świetna : o Ile zabuliłaś za nią? : D

Zapłaciłam 45zł, przesyłka jest wliczona. Bo to ręcznie zrobiła mi taka dziewczyna na moją prośbę :). Zastanawiam się nad zamówieniem czegoś z Grą o Tron.

Ręcznie? Oh, wow.

Ja miałam sobie kupić od takiej laski koszulkę z nadrukiem krzyża ankh, ale brakło mi funduszy na nią i teraz mi tak szkoda :<

Super!

Chyba sobie taką machnę, bo mam akurat wolną koszulkę... : ) Znaczy bez napisu. Same insygnia. Wtajemniczeni i tak będą wiedzieć o co chodzi ^^

Insygnia ♥ Pasowałaby mi do wisiorka ^^

:happy:

:P

1 polubienie

Śliczmy wisorek Jil, chcę taki :

Chce taki płaszcz ;-;

Polecam allegro, za ten wisiorek z Insygniami i broszkę Kosogłosa zapłaciłam (z wysylką) ok. 25 zł o ile dobrze pamietam :slight_smile:

No co Ty gadasz, to poszukam ;>

A wiecie, gdzie można kupić fajny krzyż coś w stylu celtyckim, najlepiej ze srebra (z domieszką koloru rubinowego lub szafirowego)? *.*

Jeśli ze srebra, to najlepiej szukać u jubilerów :) albo na allegro: http://allegro.pl/srebrny-wisior-krzyz-celtycki-enniscaven-i3552171601.html

Nightfall szukałam u wieelu jubilerów i nic nie znalazłam. W internecie też trochę szukałam. Jestem bardzo wybredna w tej sprawie ... Wyimaginował mi się taki w mojej główce i nie moge odnaleźć takiego :

2 polubienia

Ciekawe choć kiepskie wykonanie :)

A mi się nie podobają. Za długie. Nie znoszę takich pazurów :P

...No chyba, że miały pełnić funkcję obronną. Wiecie, drap, drap... Gdyby tak było, byłabym na tak. Nadałyby się.

Już to widzę: uszkodziłam kogoś Emppu :happy: