Wywołały pewnie szkolną sensacje ![]()
Kupiłam sobie taką koszulkę :D. Znak Insygni Śmierci + cytat z grobu rodziców Harrego. Takie tam, fanowskie ♥.
Genialna koszulka xD
7 część jest chyba najlepsza :P
Wow, świetna : o Ile zabuliłaś za nią? : D
Zapłaciłam 45zł, przesyłka jest wliczona. Bo to ręcznie zrobiła mi taka dziewczyna na moją prośbę :). Zastanawiam się nad zamówieniem czegoś z Grą o Tron.
Ręcznie? Oh, wow.
Ja miałam sobie kupić od takiej laski koszulkę z nadrukiem krzyża ankh, ale brakło mi funduszy na nią i teraz mi tak szkoda :<
Super!
Chyba sobie taką machnę, bo mam akurat wolną koszulkę... : ) Znaczy bez napisu. Same insygnia. Wtajemniczeni i tak będą wiedzieć o co chodzi ^^
Insygnia ♥ Pasowałaby mi do wisiorka ^^
:happy:
:P
Śliczmy wisorek Jil, chcę taki :
Chce taki płaszcz ;-;
Polecam allegro, za ten wisiorek z Insygniami i broszkę Kosogłosa zapłaciłam (z wysylką) ok. 25 zł o ile dobrze pamietam ![]()
No co Ty gadasz, to poszukam ;>
A wiecie, gdzie można kupić fajny krzyż coś w stylu celtyckim, najlepiej ze srebra (z domieszką koloru rubinowego lub szafirowego)? *.*
Jeśli ze srebra, to najlepiej szukać u jubilerów :) albo na allegro: http://allegro.pl/srebrny-wisior-krzyz-celtycki-enniscaven-i3552171601.html
Nightfall szukałam u wieelu jubilerów i nic nie znalazłam. W internecie też trochę szukałam. Jestem bardzo wybredna w tej sprawie ... Wyimaginował mi się taki w mojej główce i nie moge odnaleźć takiego :
Ciekawe choć kiepskie wykonanie :)
A mi się nie podobają. Za długie. Nie znoszę takich pazurów :P
...No chyba, że miały pełnić funkcję obronną. Wiecie, drap, drap... Gdyby tak było, byłabym na tak. Nadałyby się.
Już to widzę: uszkodziłam kogoś Emppu :happy: