Nasz image

Chyba jestem tutaj jedyna nie wielbiąca czerni :P

Nie potrafiłabym sklasyfikować mojego stylu. Ubieram się różnie, zimą odkopuję z szafki moje glany oraz czarny płaszczyk i przechadzam się w nich dumnie po włocławskich ulicach. Latem za to wyglądam jak hippis :D Uwielbiam kolory, najbardziej czerwony, żółty i zielony, choć większość ciuchów mam niebieskich :) Dziwię się sobie, bo jeszcze rok temu popytałam we wszystkich odcieniach czerni :happy:

Mnie dopadają fazy na obwieszanie się wszelkimi ozdóbkami, po jakimś czasie średnio 2 latach mi to mija. Kolory które preferuję nie zmieniły się od lat: czerń, brąz i ciemne odcienie niebieskiego. Ostatnio do czerni dołączam czerwień- dotąd kolor nie lubiany przeze mnie:)

W kwestii kolorystyki - za dużo u mnie różnych odcieni niebieskiego i szarego. Ciepóych barw nie znoszę.

Szałowo modne kolorowe spodnie, w orientalne(i nie tylko) kontrastowe wzory. Podobają się Wam ktoś się skusił?

spodnie-we-wzory-wzorzyste-spodnie.jpg

Pierwsze nie za bardzo mi podchodzą, natomiast drugie są rewelacyjne, świetne te wzorki :happy:

Gdzie można je kupić? :>

@Duana, ja też wielbię czerń ;) Na co dzień to noszę bojówki (oliwkowe czarne lub siwe); prawie same czarne koszulki z zespołami i kilka np. z czachami; trampki (w lato) lub glany (jesień, zima, wiosna). Do tego bransoletki na rękach i łańcuch przy spodniach.

Strasznie lubię też nosić "skórę" na którą mam teraz straszną fazę xD

Moje niedawno zakupione glany obtarły mi nogi :( Musze chyba nosić do nich dłuższe skarpetki.

Emi, daj im parę dni. Ja swoje rozchodziłam dopiero po tygodniu ._.

Dłuższe skarpetki do glanów muszą być, nawet gdy są rozchodzone : ]

Kocham ten zestaw! Jest perfekcyjny! ♥

A co do glanów to swoje rozchodziłam w jeden dzień ^^^

Jak ja kocham takie sukienki u kobiet♥

Pierwszy u dołu ma fajny styl podoba mi się :)

Koszulki%20m%C4%99skie%20a%202.jpg

Matko moja jedyna jak ja nie lubie takiego stylu u chłopów ; o

Styl na ghotki, metalówy uwieelbiam ♥ Ale ghotów i metalów nie! ; o

Ale za to jakiś punkowy styl u faceta to mrr szaleje ; D

Metalów nie lubisz? WHY ??!! Styl gotycki też mi się średnio podoba... To znaczy ja bym się źle w takim czuła i raczej u facetów też mi nie podchodzi, ale METAL ? Dla mnie super :)

Kobieta ghotka i facet metal- to mnie kręci:)

Evi no nie wiem. Nie lubię takiego typowego metalowca :c Całkiem długie włosy u faceta zazwyczaj mi się nie podobają.

Są wyjątki, ale chyba nieliczne : )

W sumie to dobrze, że każdy lubi coś innego ;) Ja też nie przepadam za bardzo długimi włosami u płci przeciwnej. Bardziej chodziło mi o styl ubioru. Skóra ♥

co jak co Metalówa dziewczyna w skórze jest genialna ,sam widziałem na koncercie i jeszcze jak ma fajną figurę to olaboga !!!

Jak jest przystojny i w moim typie, to jak najbardziej moze chodzic ubrany jak matal XD Ale to się chyba ze sobą gryzie :