Przez jakiś czas ja zagoszczę u mnie w awatarze. :)
Otoczyłam się gitarzystami :D
Niech Richarda zastąpi Sharon. :)
He. He. He... musiałam :>
Powiedzce tylko ile czasu już straciliście wpatrując się w tą ośmiorniczkę :>
Ta ośmiorniczka jest taka... hipnotyzująca. :D
Emi, Twoje avatarowe Martini jest pyszne. ;)
Oczywiście, że jest, niepysznego bym nie wybrała ;) Przecudowne zdjęcie, wzdech wzdech ♥
Emi, znów TO robisz! XD Mam teraz megabanana, ale tym razem dzięki Twojej sygnaturze.
Hee, prawda, że piękne ma te pazurki? :happy: W ogóle jaki zestaw, Martini w awatarze, milkshake w sygnaturce, normalnie czego chcieć więcej ♥
Żegnamy Jariego, witamy Kotiego :D
My black diaaamond ♥
Tai też coś odświeżyła! Ze smutkiem pożegnałam się chwilowo z Myszkinem z "Idioty" i zaprosiłam "Biesy" do sygnatury; Wierchowieński i Stawrogin będą was czujnie obserwować. :happy:
Ale ładny jest ten pan, co ma zamknięte oczy, a potem je otwiera ^^ Ten drugi też niebrzydki w sumie, ale pan z zamkniętymi oczami wygrał ^^
Milla zawsze podrywa moje sygnatury! Niech ją ktoś poskromi! :happy:
Ten “ładny pan” to Maksim Matwiejew (serialowy Mikołaj Stawrogin), drugi zaś to Anton Szagin (serialowy Piotr Wierchowieński). Wspaniale nikczemini bohaterowie! :devil:
Mnie się nie da poskromić, Tajeczko ^^
Pozbyłam się The Neighbourhood z sygnatury i wrzuciłam w nią turbo egocentryczny tekst Panic! z ich ostatniego singla. Purrfect :D
Od dziś na jakiś czas na mojej sygnaturze gości Eicca Toppinen. ;)
Jak widać, przeistoczyłam się w Kapitana Szyszko, z domu Cienszko.
Mocą kapitana Cienszko jest wysłuchanie problemów ludzkich, popicie ich wódką, westchnięcie i podsumowanie, że “no cienszko”.
Toś Marcin zaszalał, Joe icziban :D
Toś Marcin zaszalał, Joe icziban
Lipstick for men. ![]()