Nasze avatary i sygnatury

Przez jakiś czas ja zagoszczę u mnie w awatarze. :)

1 polubienie

Otoczyłam się gitarzystami :D

Niech Richarda zastąpi Sharon. :)

He. He. He... musiałam :>

Powiedzce tylko ile czasu już straciliście wpatrując się w tą ośmiorniczkę :>

5 polubień

Ta ośmiorniczka jest taka... hipnotyzująca. :D

Emi, Twoje avatarowe Martini jest pyszne. ;)

1 polubienie

Oczywiście, że jest, niepysznego bym nie wybrała ;) Przecudowne zdjęcie, wzdech wzdech ♥

Emi, znów TO robisz! XD Mam teraz megabanana, ale tym razem dzięki Twojej sygnaturze.

Hee, prawda, że piękne ma te pazurki? :happy: W ogóle jaki zestaw, Martini w awatarze, milkshake w sygnaturce, normalnie czego chcieć więcej ♥

Żegnamy Jariego, witamy Kotiego :D

My black diaaamond ♥

Tai też coś odświeżyła! Ze smutkiem pożegnałam się chwilowo z Myszkinem z "Idioty" i zaprosiłam "Biesy" do sygnatury; Wierchowieński i Stawrogin będą was czujnie obserwować. :happy:

Ale ładny jest ten pan, co ma zamknięte oczy, a potem je otwiera ^^ Ten drugi też niebrzydki w sumie, ale pan z zamkniętymi oczami wygrał ^^

Milla zawsze podrywa moje sygnatury! Niech ją ktoś poskromi! :happy:

Ten “ładny pan” to Maksim Matwiejew (serialowy Mikołaj Stawrogin), drugi zaś to Anton Szagin (serialowy Piotr Wierchowieński). Wspaniale nikczemini bohaterowie! :devil:

1 polubienie

Mnie się nie da poskromić, Tajeczko ^^

1 polubienie

Pozbyłam się The Neighbourhood z sygnatury i wrzuciłam w nią turbo egocentryczny tekst Panic! z ich ostatniego singla. Purrfect :D

Od dziś na jakiś czas na mojej sygnaturze gości Eicca Toppinen. ;)

Jak widać, przeistoczyłam się w Kapitana Szyszko, z domu Cienszko.

Mocą kapitana Cienszko jest wysłuchanie problemów ludzkich, popicie ich wódką, westchnięcie i podsumowanie, że “no cienszko”.
:smiley:

2 polubienia

W mojej sygnaturze jest Joey Tribbiani z Przyjaciół. :D

Uwielbiam tę scenę. :D

2 polubienia

Toś Marcin zaszalał, Joe icziban :D

1 polubienie

Toś Marcin zaszalał, Joe icziban :smiley:

Lipstick for men. :smiley: