Szkoda, że Dejv nie wchodzi już na forum, na pewno spodobałaby mu się moja sygnaturka :happy:
...WRÓĆ! Dejv był dziś online! Czyli wchodzi, ale rzadko się odzywa! *Emi sprawdza ostatni post Dejva* Eeeej, trzydziesty lipca to nie tak dawno. Dejv, czemu wydawało mi się, że nie wchodzisz? O.O Nieważne. W każdym razie, ten gif mi się z Tobą skojarzył :3
Nie no, spoko, nie musiałeś mi tego udowadniać, ja Ci wierzę, to Ty tutaj dobrze znasz Rammsteina :) Po prostu zawsze kojarzyłam ten zespół z Tillem, innych kolesi właściwie nie znałam, a tu taka niespodzianka :D
Jak widać przeniosłam swoje profilowe z fb na forum. To, co mój przyjaciel zrobił z moim zdjęciem i z obrazem Caspara, jest tak dobre, że nie mogłam się powstrzymać :) Owszem, to dość basic photoshop skill, ale najpierw trzeba było na to wpaść! ;)
I już nie jestem 'Yolopainenem" :< Może kiedyś wróci, jest zbyt yolo i ma za dużo słegu, żeby tak o nim zapomnieć. Internet nie zapomina nigdy, drogi panie H. :>
Lucy wraca w nowej odsłonie. Na moim avatarze jestem ja sama (tak proszę państwa, ja Lucy pokazuję swoje diaboliczne oblicze headbangingując jak miotający szatan). Spokojnie to tylko zdjęcie, gif to już za dużo. Zaś na sygnaturze mam zespół HIM. Zdjęcie z koncertu na Słowacji. No więc dalej zostaję tą małą, malutką, drobniutką LUCY z kotliny. :)
A ja bym nie zmieniała, bo to zdjęcie jest bardzo interesujące..To, że jest troszkę niewyraźne wcale nie przeszkadza. Pomyślałabym, że ten efekt rozmycia jest zamierzony. Jest po prostu spontaniczne. Fotka ma taki fajny odcień retro.. I jest na nim bardzo tajemnicza Paula, której tak naprawdę nie widać i w sumie o to chodzi;)