Kilka znajomych powiedziało mi to samo. Może to wynika z tego, że nie prostuję/lokuję/farbuję i nie robię żadnych innych morderczych zabiegów?
Na pocieszenie powiem Ci, że moje strasznie wypadają… :dodgy:
Wiesz, nie widziałem fryzjera od 4 lat. Pokaż fotkę i nie p… nie gadaj za dużo
Heh :D spoko, fotka będzie za jakiś czas. Też nie prostuję ale gdybym chciał miałbym trochę dłuższe bo skubane są lekko falowane ;/ I nie widziały fryzjera od ok. 1,5 roku.
Adrian włosy zajebiste, chociaż moje trochę lepsze ( ah , jaka ja skromna ) ;D . Też do fryzjera nie chodzę, po obejrzeniu Sweeney Todda, boję się wszystkich którzy golą ludzi , haha .
Kilka znajomych powiedziało mi to samo. Może to wynika z tego, że nie prostuję/lokuję/farbuję i nie robię żadnych innych morderczych zabiegów?
Na pocieszenie powiem Ci, że moje strasznie wypadają… :dodgy:
[/quote]
No, na pociechę Ci powiem, że ja też nie prostuję (proste są z natury ), nie suszę suszarką… (bo mi się nigdy nie chce ), nie kręcę (bo nie umiem i mi się nie chce ) a farbuję od baaardzo wielkiego dzwonu. Średnia to raz na trzy lata
No, ja w ogóle nie chodzę Od 6 lat nie byłam (niezbędne czynności opędzam samodzielnie nożyczkami lub przy pomocy Mamy <jeśli ta akurat jest pod ręką a mieszka 140 km dalej>)
A ja mam Twoje zdjęcie w rozpuszczonych włosach I nawet dobrze na nim wyglądasz. (dostałeś wszystkie zdjęcia, więc nie marudź teraz tylko) Szkoda, że najlepszy aparat jakim dysponuję, to Zenit 12XP - kliszówki mają swoje przekleństwa. Inaczej by były zdjęcia inne niż z telefonu… (przecież nie noszę kliszaka ze sobą na uczelnię ani do pubu…)
Żeby nie było, że się tylko nabijam z Damiana, to pokażę moją mordkę na większym zdjęciu niż na awatarze (i nie dopieszczoną stylizacją…). Aga w wydaniu codziennym:
[attachment=3]
Z góry proszę o wybaczenie w związku ze zmuszaniem Was do tego widoku, gdyż:
a) jestem istotą niefotogeniczną
b) prawdopodobnie nie ma takiego zdjęcia, do którego nie złapałabym jakiegoś zwierzaka :ninja: (ta metoda służy odwróceniu uwagi od mojej postaci na zdjęciu :D )