Nasze zdjęcia

Podzielam zdanie Kaktuski. Ale z drugiej strony rozumiem, że nie każdy lubi na siebie patrzeć na zdjęciach - ja tak mam.
Wstawiłabym jakieś swoje, ale nie posiadam takiego, które by mnie satysfakcjonowało i było aktualne :undecided:

Jeżu Kolczasty, jak Was, Dziewczyny, rozumiem :D

Aczkolwiek, no właśnie, jak patrzę na Wasze zdjęcia zadaję sobie pytanie: czego Wy się u siebie czepiacie? :P Z drugiej strony... hm... moje wrzucone tutaj zdjęcie sporo na ten temat mówi :D

Oj tam, oj tam, po prostu wrzucajcie, chętnie pooglądam :)

ja lubię tylko te na których jest więcej PS’a niż mnie :stuck_out_tongue:

A ja mam wrażenie, że im człowiek starszy, tym większego dystansu do siebie nabiera. Za czasów podstawówki i liceum to praktycznie żadnych zdjęć sobie nie pozwalałam robić, a co dopiero ich oglądać czy komuś pokazywać :P No w końcu chyba każdy ma tam jakieś swoje kompleksy i w ogóle, a u siebie się zawsze to wszystko niedoskonałe widzi jakby bardziej wyeksponowane ;) Teraz w sumie już mi przeszło, jest mi po prostu chyba bardziej wszystko jedno co ktoś sobie o mnie pomyśli. A to paradoksalne w zasadzie, bo mówiąc już całkiem obiektywnie te 10 czy 15 lat temu mniej się miałam czego wstydzić niż dzisiaj :P

Jednym się podobamy innym wcale, najczęściej chętnie zmienilibyśmy w sobie coś z zewnętrza;)

Zupełnie nie istotne jest dla mnie, czy się podobam czy nie- nie to ma być wyznacznikiem mojej osoby.

Wyglądam jak wyglądam, tego nie zmienię, ale lubię siebie:)

Fotki pokazują naszą fizjonomię, ale "forum" odzwierciedla nasze duszyczki- to ważniejsze:)

2 polubienia

To i ja wstawię swoją fotkę ze zwierzakiem (nie moim).

Król szczurów

Miałam kiedyś szczurka, Ogryzek miał na imię, świetny był zwierzak.

Czyj zwierzak na fotce i jak się nazywa?

Nie mam pojęcia jak nazywa się szczur, ale należy do dziewczyny z forum Tarji. Fotka została zrobiona na spotkaniu forumowym.

Szczurki są cudowne :-D Też miałam kiedyś, zwał się Chucky na cześć laleczki Chucky z kultowego horroru.

A tutaj ja :)

Sam środek, pierwszy rząd przed gigantem :)

Gdzie jest Wally... tzn motorade? :) Po dłuższym wytrzeszczu namierzyłem Cię :)

Ambrozja...

4 polubienia

Jak dla mnie genialna fota. Daj łyka?;)

Oddam nawet całą butelkę. Łyka to ja wziąłem. :D

Hatter w tej butelce masz zapewne herbatkę? ;p

Różne rzeczy są w tej butelce… Obok siarki pewnie jest też trochę herbaty. :smiley:

1 polubienie

Najbardziej mi się spodobały foty:

Adrian - nie zwykłe podejście, nie ma to jak być kimś wyjątkowym i jeszcze to pokazywać

Generalnie, a co sie będe, wszystkie koleżanki cudne foteczki, z chęcią bym zobaczył kolejne, ale to już wasza sprawa.

A wyszło, że wszystkie :D

A to moja japa

No pierwsze foto od długiego czasu, ma 2 dni :), akurat nie taką bluzę mam zazwyczaj :P

1 polubienie

Nigdy nikogo sobie nie wyobrażam, ale Ciebie Ancient tak bym sobie nie wyobraziła. Długie włosy i zarost- to co lubię w facetaach:)

1 polubienie

Co do wyglądu przyjmuje stare zasady :P, raczej z łysą czachą nic nie zrobisz :D

Panie wole w długich włosach, mniej więcej dłuższe od moich. Ważne by opadały niczym fale, no mogą być krótsze.

Dla ciekawskich, od nr 4 http://5.135.185.138/dodajobrazek/grab2/142282

A golić się goliłem, woda i jednorazówka, tylko mi się znudziło i się nie gole :D.

Ancient wyobrażałam sobie Ciebie trochę inaczej :) Masz świetne włosy!