Cześć Piotrek, widzę, że zbiera się 'stara' ekipa pod wezwaniem :> aż miło :)
Witam wszystkich!
Nightwish znam mniej więcej od 2001/2002 roku. Pierwszą piosenką którą usłyszałam było 'Sleeping Sun' i od razu musiałam sprawdzić kto to tak cudnie gra :) Powoli moja pasja do ich muzyki wzrastała a od 2008 (kiedy to moi kochani rodzice zaczęli pozwalać mi jeździć na koncerty) zakochałam się na amen. Poza tym uwielbiam muzykę filmową (Howard Shore, Hans Zimmer oraz Two Steps From Hell). Nie wiem co jeszcze napisać, także to by było na tyle :)
Siema! Baw się dobrze - atmosfera na pewno Ci się spodoba ;)
Agnees, witaj w końcu znalazłaś chwilkę, żeby napisać, cieszę się bardzo:)
Komitet powitalny w stylu "xhonek"uruchomiony, możesz iść dalej:)
No ba! Jestem miły i uprzejmy - nie da się ukryć :) Nie gryzę przecież ;)
Witam również.
Niezły staż :P
No Agnees, zgadzam się z margoQ: niezły staż. :) Widzę, że postanowiłaś się ujawnić? :)
Witaj ![]()
Moją również ![]()
I tak pewnie wszystko wyjdzie “w praniu” XD
W końcu kiedyś trzeba :)
Witaj Piotrze miło Cię widzieć i Ty witaj Agnees :)
Dobrej i miłej "nightwishowej" atmosfery na pewno tu nie zabraknie ;)
Ale poważnie niszczysz ludziom psychikę! Kiedyś byłem normalny, a potem Ty, Rocky Horror Picture Show, Nekci Menij, hot-dogi, spamy na ryjbuku… To wszystko przyniosło opłakane skutki. Wszystko Twoja wina ;_;
Cześć Agnees ![]()
Witam wszystkich tych co mnie nie znają i tych co już są obeznani z moją mordą z innych for :)
Hej - nie znam Cię, ale miło powitać! Witaj w naszych progach!
Czyżby reklama zadziałała? ;) Siema, Cry :)
Cry_Wolf, witaj:) To doczekaliśmy i wilka wśród nas. Baw się dobrze wilku;)
Hej Peter poniekąd tak, pewna dziewczyna na FB dała mi linka do tego forum i się wprosiłem bezczelnie :) Witam wszystkich jeszcze raz
Cześć !
Siema Cry, witam i Ciebie tutaj :) niedługo się tutaj wszyscy pojawią :>
Cześć :)
Witam wszystkich.
Mam na imię Monika, mieszkam na Śląsku, a Nightwisha słucham gdzieś mniej więcej od 2000r.
Poza tym mam wiele pomniejszych zainteresowań jak np. słuchanie muzyki, czytanie książek, czasem film, ale tutaj jestem bardzo wybredna :P No ale moją największą pasją jest przyroda, spędzanie czasu w bliskości z naturą, a zwłaszcza wśród zwierzaków. Z zawodu jestem technikiem weterynarii i kocham to zajęcie ;)
Pozdrawiam wszystkich Użytkowników.