Przywitaj się! :)

Witaj Monika:) Staż Najtliszowy masz pokazny, myślę więc że zagościsz tu na dłużej i będzie to Twoje ulubione miejsce w sieci:)

(Bardzo cieszę się, że jesteś z nami:))

Cry_Wolf i Arcana witam Was i życzę miłego postowania :)

Witaj Arcano

Tak jakbym skądś Cię kojarzył ale może mi się tylko wydaje ;)

o - hej Arcana! Fajnie, że jesteś :) Jak mi się internet odmuli, to rzucę Ci wyzwanie w SongPop :) Na razie remis ;)

Witajcie, Cry_Wolf i Arcano! :) Miło mi Was powitać na forum. Widzę, że coraz więcej tu mamy "starych wyjadaczy". :)

Witam Was bardzo serdecznie :)

W przeciwieństwie do większości z Was jestem dopiero raczkująca ;)

Zaczynam odkrywać tą rewelacyjną muzykę.

Na co dzień mieszkam w Norwegii. Kocham przyrodę i jestem maniaczką czytania książek :-D

Witaj violkaa:) Niedalekie klimaty naszej wymarzonej Finlandii. Norwegia: fiordy, lodowce i Skandynawska magia. Mam nadzieję, że napiszesz nam o niej?;)

Witaj Violkaa.

Zazdroszczę ! Kraj w którym prawo ma sens. No i tak blisko Finlandii :stuck_out_tongue:

Forum robi się międzynarodowe :)

Napisz nam w odpowiednim temacie co czytasz (jeśli masz ochotę, oczywiście) ;)

Bardzo efektowny widoczek w avatarze.

Dzięki za przywitanie :)

Muszę się rozejrzeć i postaram się odzywać.

Zapomniałam napisać, że uwielbiam robić zdjęcia, więc możecie liczyć na jakieś fotki od czasu do czasu. Jeżeli chcecie oczywiście :blush:

[quote=“violkaa”]Dzięki za przywitanie :slight_smile:
Muszę się rozejrzeć i postaram się odzywać.
Zapomniałam napisać, że uwielbiam robić zdjęcia, więc możecie liczyć na jakieś fotki od czasu do czasu. Jeżeli chcecie oczywiście :blush:[/quote]
Jasne, że chcemy :slight_smile:

Nawet mamy do tego odpowiedni dział ;)

A jeśli robisz fotki przyrody takie piękne jak ta, którą masz w avatarze, to na pewno sam będę zaglądał często do Twojego wątku.

Fotka w awatarze to widok z mojego okna :)

Jestem amatorką jeżeli chodzi o robienie zdjęć, ale uwielbiam fotografować przyrodę :) W każdej wolnej chwili staram się zwiedzać ten piękny kraj, więc i zdjęć robię sporo...

Siemka! witaj :) Weeeź - ja chcę mieszkać tam, gdzie ty jesteś ;_; za takie widoki to się pokroić ;_;

WItaj, violkaa. :) Widzę, że jesteś na etapie odkrywania NW. Zazdroszczę, bo pamiętam jakie to było wspaniałe uczucie poznawać tak cudowną muzykę. :)

Krajobraz z mieszkania jest świetny... Jestem ciekaw innych Twoich zdjęć. :cool:

Violkaa, witam :) Zdjęcia pięknych krajobrazów zawsze mile widziane ;)

Was ro spuścić z oka, kilka godzin mnie nie ma i już muszę setki zaległości nadrabiać! :P

Witajcie zatem wszyscy, z którymi do tej pory się nie witałam! :D

Ja również witam wszystkich, z którymi się nie witałem. ;) Ale nawał zajęć niestety uniemożliwiał ostatnio wizyty na forum.

Cześć wam :D

Zapewne część osób będzie się burzyć, ale od Nightwisha zaliczyłam małą przerwę, na czas twórczości z Anette^^

Ciężko mi było znieść jej wokal, choć Imaginaerum, jest o wiele lepszym album od DPP :P

Oczywiście cały czas słuchałam wcześniejszych dokonań, a teraz wraz z Floor nabrały one nowej jakości :) i nowych w jej wykonaniu też się dobrze słucha :)

Nightwisha poznałam od piosenki "Walking in the Air" - jednego z moich ulubionych utworów :)

Z zespołów, które uwielbiam wymieniłabym jeszcze Apocalypticę, HIMa, Depeche Mode, Artrosis, Jelonka i The 69 Eyes :)

Witam, wszystkich :)