Witaj tajemniczy osobniku, Evi. :) Wnioskuję za poprzednikami. ;)
Witaj Evi :)
Cześć Evi !
Witam, witam Sarpanitu i Evi! :) Czujcie się jak u siebie!
Hello wszystkim jeszcze przeze mnie nie witanym! Miłego postowania ;)
Witam Evi, no liczę na to, że się poznamy :), powodzonka w pisaniu.
Hej :)
No więc... swoją przygodę z Nightwish zaczęłam dość niedawno, bo w kwietniu zeszłego roku, a na tą stronę trafiłam dopiero w grudniu, mimo to już ją znam niemal na pamięć ;]
Tak zapoznając się z wami uświadomiłam sobie, że prawdopodobnie jestem tutaj najmłodsza, ale myślę, że to nikomu nie będzie przeszkadzać kiedy będę się udzielać.
Jeżeli chodzi o mój gust muzyczny, to słucham głównie Nightwish'a, ale mój kuzyn dba o mnie i codziennie podsyła mi coś nowego do słuchania jak np. Delain, Xandria, a dzisiaj było Cobra And The Lotus, więc można powiedzieć że słucham wszystkiego z ghothic metalu ;] lubię także (tym razem dzięki mojemu tacie) Queena, Pink Floyd, trochę mniej Metallicę ale też zdarza mi się posłuchać ;]
Pierwszą piosenką Nightwish'a, którą usłyszałam było "Wish I Had An Angel" i trochę się wtedy zraziłam, ale później spróbowałam znowu ze "Storytime" i pooszło! :D
Jeżeli chodzi o samych członków grupy: będę wyjątkiem i powiem, że nie przepadam za Marco (nie pytajcie mnie czemu, naprawdę nie wiem), a moim ulubieńcem jest wesoły hobbit Emppu ^^
Nie umiem języka angielskiego (no, może troszkę...) ponieważ moja mama jest francuzką i zapisała mnie do szkoły gdzie uczą głównie tego języka, język angielski jest tam na drugim miejscu, więc dziękuję za wszystkie tłumaczenia i proszę żeby było tak dalej ;)
To by było na tyle. Do zobaczenia na forum :)
Witaj, świeża krwi :devil:
Tu też masz kopalnię jeśli chodzi o muzykę, w dziale "Artyści" ;)
Witaj, Invidia!
Ależ ja bym chciała znów być w tym "innym stanie umysłu" towarzyszącym moim początkom przygody z Nightwishem... No nic, nie będę tu przywoływała moich metafizycznych odczuć i uniesień, zatem życzę miłego postowania!
No witaj kolejna osóbko o nicku Invidia. Powodzonka w pisaniu postów, poznawaniu tekstów Nightwish, nauce englisza :)
Witaj Invidia:) Skoro obserwujesz forum od dłuższego czasu i piszesz;) tzn. że nas lubisz i że fajnie tu jest- niech tak zostanie:)
witaj Invidia.
mam nadzieję, że będziesz się tu bawić tak dobrze jak ja od wczoraj ;)
Cześć, jestem Szymek, mam 17 lat, od zespołu uzależniłem się jakieś dwa lata temu. I nie chcę się od nich oduzależniać ,bo są świetni :D
Moją ulubioną piosenką NW jest Ghost Love Score oraz The Escapist (co widać po moim nicku ;p). Nie przepadam za NW z Floor - nie wiem czemu, drażni mnie ona. Ulubionym członkiem zespołu jest Marco.
Poza NW słucham również Epici, Within Temptation, Cradle of Filth, Evanescence, Tarot i wiele, wiele innych ;p
O forum dowiedziałem się dziś i od razu postanowiłem założyć tutaj konto i się ładnie zadomowić ;)
Mam nadzieję, że się będę tutaj dobrze bawił z innymi fanami Nightwish'a :D
TheEscapist, dziś się dowiedziałeś i dziś podjąłeś wielkie ryzyko dołączenia do nas:) A ryzyko jest wielkie, ogromne- ale spoko, od nas też nie będzie trzeba się od uzależniać;)Witaj:)
Dlaczego uważasz, że jest to wielkie ryzyko ? ;p
Bo wsiąkniesz w DE tak jak w Najtłiszka:) DE po Najtłiszu odziedziczył magię i tak Ci już zostanie:) NW+DE;)
Baw się najlepiej jak potrafisz, ja się o to postaram i 101 % userów z forum:)
Siedzę wgapiony w monitor i się zastanawiam, co to DE - po kilku minutach doszedłem do wniosku, że chyba chodzi o nazwę strony, czyli Dream Emporium - dobrze myślę ? ;p
Witaj! TheEscapist daj się wciągnąć wędrówkę z NW na DE, na pewno chętnie poznam ciebie, no i dobrej zabawy :)
TheEscapist, dokładnie:) tak jak NW tak i DE ma swój "symbolik":)
Ja też tak miałem :D padne