Przywitaj się! :)

Dokładnie! :slight_smile: A coś oprócz muzyki metalowej? Jakie jeszcze masz zainteresowania?:slight_smile:

Dokładnie ten typ. Nawet określenie “Włóczęga” jest jak najbardziej trafne. :smiley:

Coś nam się ta rozmowa rozrosła, ale zupełnie nie w przeznaczonym do tego temacie :stuck_out_tongue:
W temacie ogólnomuzycznym już coś o sobie napisałam, także zapraszam tu: http://forum.nightwish.pl/watek-muzyka?page=2 oraz na mój profil last.fm (wystarczy kliknąć w w moją sygnaturkę:)).
Zainteresowania, hmm… właściwie ostatnio króluje u mnie muzyka, a i dobrym filmem nie pogardzę. Kiedyś (czasy gimnazjum) bardzo interesowałam się piłką nożną. Nawet trochę grałam na SKSach :P. Obecnie to jedynie okazjonalne oglądanie meczy - głównie Mistrzostw Świata i Europy, czasem Ligi Mistrzów. Może nie wypowiadałam się jeszcze we wszystkich miejscach w dziale: “O nas”, ale będę sukcesywnie to nadrabiała, także zapewniam, iż kiedyś zaspokoisz swą ciekawość. :wink:

Mnie jakoś niespecjalnie ten “Włóczęga” przekonuje. No, chyba że zinterpretowałabym to pod kątem “włóczęgi umysłowej” na zasadzie ciągłych rozmyślań o tym co było i będzie. Czasem popadam w zbytnią nostalgię. Ja właściwie nieustannie coś analizuję :stuck_out_tongue:

Wybaczcie wtrącenie. Witam wszystkich. NW słucham już jakiś czas, do tej pory udzielałam się na OS , skąd pewnie część Was mnie kojarzy. Nie umiem pisać o sobie, więc po prostu pytajcie.

Hej, udzielaj się kochana gdzie tylko NW, to kapela godna megapromocji:)

Cześć Kaktuska! Kojarzę Cię z OS i na razie nie mam pytań, bo zapewne wszystko wyjdzie w kolejnych postach ;)

Hej Kaktuska, masz ładny awatar :)

Witam Cię również i tutaj. :slight_smile: Mieliśmy okazję poznać się przy okazji Suomi Night (początek z moją orientacją w terenie pomińmy…). Ważne, że dotarliśmy. :slight_smile:

Cieszę się, że jesteś tu z nami!

Cześć, jestem Oskar i jestem psychofanem Najtfisza, chociaż po ostatnich wydarzeniach już tak jakoś mniej, niemniej okres z Tarją i Anette na zawsze będzie w moim sercu, z Floor - niekoniecznie ;)

Przybyłem tutaj głównie po to, żeby wspólnie z xhonkiem "rozweselać" społeczność tego forum :) I walczyć o Nekci i Rhennę! Dziękuję, pozdrawiam.

Witam i proponuję dożywotnio rozstać się z Nekci i Rhenną?!

Zapraszam do "psychofanowania":)

Nekci i Rhenna to cząstka nas, tak jak by to były nasze córki ;_;

Nekci i Rhenna na zawsze w moim sercu ;_; Ale Oskar wreszcie jest!

Foriver in my heart [*]

20121231130816E001.jpg.6e65a4dab0b0c89e01802589fd42d172.jpg

znów mi tak przykro się przez Ciebie zrobiło ;_; na pamiątkę mam nowy avatar ;_;

Ja też ;_; To naprawdę smutny dzień, nasze dzieci zostały umarte :(

Hello, Nowi :P

Witam wszystkich :) .

Niestety, Nekci i Rhenna nie miały szans na bycie powitanymi przez was :)

A ocb, skoro tak?

Dziń dybry!

Jakoś tak postanowiłam nie czekać na fuzję, tylko się zalogować od razu ^^

Większość mnie tu już pewnie zna z OSa, a tym którzy mnie jeszcze nie znają krótko się przedstawię :)

Studiuję sobie na co dzień w WaWie bułgarystykę, pasjonuję się fotografią sportową, samym sportem, a szczególnie siatkówką i skokami narciarskimi. Wielbię świat Tolkiena i wszystko co z nim związane. Co do muzyki, to chyba nie muszę mówić, że jestem wielką fanką NW, bo gdyby tak nie było, to chyba bym się na forum nie miała po co rejestrować :) Jeśli chodzi ogólnie o mój gust muzyczny to jestem otwarta na bardzo wiele kierunków. Ludzie czasem się dziwią jak jednocześnie mogę słuchać Slayera, a potem przełączyć na coś co przez wielu trv metali jest nazywane gównianą komercyjną papką dla ułomnych. No cóż... Uważam, że muzyka jest zbyt piękna, żeby się ograniczać do jednego gatunku :)

Reszta wyjdzie w praniu :)

Witaj, czy fuzja czy nie, cel jest ten sam- dla dobra NW:)

Baw się kochana na maksa- a znam cię osobiście żywiołku i wszędzie jesteś bezcenna:)