Przywitaj się! :)

Witaj Pavlino! :) Cieszę się, że pojawiłaś się u nas. Tworzymy jedną wielką wspólnotę polskich fanów i mam nadzieję, że wspólny cel przybliży nas wszystkich. :)

Witaj!!!

Pisz, bo jestem ciekawa, co tam jeszcze wyjdzie :P

Witam wszystkich :)

Jestem tu nowy, ale Nightwisha znam prawie od początku istnienia :)

Pozdrawiam wszystkich

Witaj, megatherion! :)

Wygląda na to, że należysz do grupy fanów z dłuższym stażem. Kiedy poznałeś zespół? Było to jakieś wydarzenie czy przypadkiem (jak większość)? :)

megatherion, bardzo podoba mi się Twój nick, witaj i uzupełniaj naszą wiedza o NW:)

Witam megatherion, mam nadzieje że będzie nam sie miło tutaj żyło

Nightwisha poznałem jeszcze jak byłem w liceum to jest jakieś 9-10 lat temu. W tych pięknych czasach ludzie z subkultury, nazwijmy to "metalowej", spotykali się na plaży przy kontraście w Gdyni i wymieniali się doświadczeniami na temat muzyki. Jeśli chodzi o zespoł Nightwish to poznałem go w kompletnie innym miejscu tj, w zakopanem :) Na krupówkach był kiedyś może jeszcze jeszcze jest taki sklepik z płytami, kasetami przeróżnego rodzaju, ale głównie ciężki metal, gotyk, rock itp itd. Jako, że wczesniej znałem takie kapele jak Therion, Theatre of Tragedy, Tristanie i wiele innych to zapytałem tego obkolczykowanego sprzedawce czy może coś polecić co jest podobne do tych kapel. No i wyjął Nightwish...

i tak to się zaczęło :)

1 polubienie

Megatherion... Zaiste dobry utwór. Witaj.

Witaj! Miłego postowania :)

Witaj na forum :), z takim nickiem to chyba możemy się spodziewac że założysz temat o wiadomym zespole :)

slava :)

I chwała, że jesteś z nami:) Witam Cię Łukaszu;)

a no w końcu się zarejestrowałem, widzę tutaj wiele znajomych nicków więc na pewno będzie sie miło gawędziło.

A będzie , miło Najtłiszowo i nie tylko;)

O, co za niespodzianka. :D Naprawdę miło Cię u nas widzieć, Łukaszu! :) Również mam nadzieję... nie, ja to wiem, że spędzisz z nami miło czas. :D

Ave!!!

I miłego ;)

Ja również witam! :)

Witaj Łukasz :), po latach znowu na jednym forum ;)

nawet Ty tutaj sie znalazłeś, jaki ten świat mały, aż człowiekowi się przypominają stare dobre czasy :)

1 polubienie

Cześć. Jestem kotem z innej galaktyki, ja tu tylko zwiedzam.