20 mb czyli 2 mega na sekunde, w netii koszt 50 zł, za miesiąc.
Kolejna moja ofiara wśród seriali Piękna i bestia.
20 mb czyli 2 mega na sekunde, w netii koszt 50 zł, za miesiąc.
Kolejna moja ofiara wśród seriali Piękna i bestia.
Nie każdy ma możliwość posiadania takiego internetu. Ja nie mogę sobie pozwolić na nic innego niż radiówkę.
Ja mam 2mb czyli 240kb/s
The walking Dead żegnamy do Października na 4 sezon
Moje ulubione i te, które mogę polecić:
'Skins' ♥ uwieelbiam ^^
'Supernatural' Dean ♥
'House' ♥
'The Walking Dead'
'The Mentalist' ♥
Dużo seriali oglądam i mogłabym dłuuugo wymieniać ;P
A ja teraz siedzie po uszy w Castle :)
Hoho nie tylko ty ja też namiętnie oglądam Castle, i mam fioła na punkcie detektyw Becket:)
Ona jest niesamowita :)
I czarująca ,tej teksty i jej uroda mnie onieśmiela
A widziałeś ją w "Bibliotekarz-u III"? Najlepsze połączenie dla mnie :)
Nie nie widziałem jej w tym filmie
Bibliotekarz to nie serial przecież.
Ale Stana Katic tam grała :)
Oczywiście! "Gra o Tron", genialny serial, żałuję, że zaczęłam oglądać przed przeczytaniem książki, ale tak mnie wciągnęło, że nie mogę przestać : )
Polecam seriale:
- Miecz Prawdy - niestety tylko 2 sezony : (
- Vikings - jak w tytule : )
- Dawno, Dawno Temu - serial łączy wszystkie najsłynniejsze bajki w jedną spójną historię, swoją drogą reżyser miał łeb żeby stworzyć taką fabułę : )
- Filary Ziemi
No niestety… polecałam kilka stron temu ![]()
I od dwóch miesięcy wielka mania na punkcie oglądania "Pingwinów z Madagaskaru" :)
Miecz Prawdy też jest super oglądałam jak było na jedynce i z chęcią oglądnęłam bym drugi sezon.
Drugi sezon Miecza jest chociażby na youtube ;)
(BTW: Cara rządzi :devil: )
Cara to moja ulubiona postać
i ten jej paralizator - agiel ;p
“Uduszę go własnymi jelitami” - słynny tekst, przydaje się na codzień ; p
Malowanie twarzy to nie lada wyzwanie.
Zwłaszcza znanych osób - fani dopatrzą się najdrobniejszych błędów.
Niestety moje oczy po wielu godzinach tworzenia już się przyzwyczaiły do tego obrazu. Dlatego ważne jest Wasze świeże spojrzenie, ponieważ wiem nad czym powinienem popracować. ![]()
Myślę, że winny jest tutaj zarys drugiego policzka, który trochę zniekształca twarz i nos. Czasami drobny cień ma spore znaczenie.
“We all are dying in nature’s arms…”, jak to śpiewa Simone w “Natural Corruption”. ![]()
Zmieniłem paletę z zimnych granatów na ciepłe pomarańcze i czerwienie z dwóch powodów: chciałem spróbować czegoś innego, oraz dlatego, że nadchodzi jesień - moja ulubiona pora roku. ![]()
Nie zamalowuję zdjęć bo niczego się w ten sposób nie nauczę.
Malowanie tej dłoni zajęło mi najwięcej czasu ze względu na te wszystkie cienie i detale. Cieszę się, że Ci się podoba - jest progres biorąc pod uwagę moje wcześniejsze twory. ![]()
Dziękuję Wam za komentarze. Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie znó brak weny.
Tobie też się dziwnie kojarzy? xD A myślałam że tylko ja mam takie brudne myśli.