Seriale

20 mb czyli 2 mega na sekunde, w netii koszt 50 zł, za miesiąc.

Kolejna moja ofiara wśród seriali Piękna i bestia.

Nie każdy ma możliwość posiadania takiego internetu. Ja nie mogę sobie pozwolić na nic innego niż radiówkę.

Ja mam 2mb czyli 240kb/s

The walking Dead żegnamy do Października na 4 sezon

Moje ulubione i te, które mogę polecić:

'Skins' ♥ uwieelbiam ^^

'Supernatural' Dean ♥

'House' ♥

'The Walking Dead'

'The Mentalist' ♥

Dużo seriali oglądam i mogłabym dłuuugo wymieniać ;P

A ja teraz siedzie po uszy w Castle :)

Hoho nie tylko ty ja też namiętnie oglądam Castle, i mam fioła na punkcie detektyw Becket:)

Ona jest niesamowita :)

I czarująca ,tej teksty i jej uroda mnie onieśmiela

A widziałeś ją w "Bibliotekarz-u III"? Najlepsze połączenie dla mnie :)

Nie nie widziałem jej w tym filmie

Bibliotekarz to nie serial przecież.

Ale Stana Katic tam grała :)

Oczywiście! "Gra o Tron", genialny serial, żałuję, że zaczęłam oglądać przed przeczytaniem książki, ale tak mnie wciągnęło, że nie mogę przestać : )

Polecam seriale:

- Miecz Prawdy - niestety tylko 2 sezony : (

- Vikings - jak w tytule : )

- Dawno, Dawno Temu - serial łączy wszystkie najsłynniejsze bajki w jedną spójną historię, swoją drogą reżyser miał łeb żeby stworzyć taką fabułę : )

- Filary Ziemi

No niestety… polecałam kilka stron temu :wink:

I od dwóch miesięcy wielka mania na punkcie oglądania "Pingwinów z Madagaskaru" :)

Miecz Prawdy też jest super oglądałam jak było na jedynce i z chęcią oglądnęłam bym drugi sezon.

Drugi sezon Miecza jest chociażby na youtube ;)

(BTW: Cara rządzi :devil: )

Cara to moja ulubiona postać :slight_smile: i ten jej paralizator - agiel ;p
“Uduszę go własnymi jelitami” - słynny tekst, przydaje się na codzień ; p

Malowanie twarzy to nie lada wyzwanie. :wink: Zwłaszcza znanych osób - fani dopatrzą się najdrobniejszych błędów. :smiley: Niestety moje oczy po wielu godzinach tworzenia już się przyzwyczaiły do tego obrazu. Dlatego ważne jest Wasze świeże spojrzenie, ponieważ wiem nad czym powinienem popracować. :slight_smile:
Myślę, że winny jest tutaj zarys drugiego policzka, który trochę zniekształca twarz i nos. Czasami drobny cień ma spore znaczenie.

“We all are dying in nature’s arms…”, jak to śpiewa Simone w “Natural Corruption”. :wink:
Zmieniłem paletę z zimnych granatów na ciepłe pomarańcze i czerwienie z dwóch powodów: chciałem spróbować czegoś innego, oraz dlatego, że nadchodzi jesień - moja ulubiona pora roku. :slight_smile:

Nie zamalowuję zdjęć bo niczego się w ten sposób nie nauczę. :slight_smile: Malowanie tej dłoni zajęło mi najwięcej czasu ze względu na te wszystkie cienie i detale. Cieszę się, że Ci się podoba - jest progres biorąc pod uwagę moje wcześniejsze twory. :slight_smile:

Dziękuję Wam za komentarze. Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie znó brak weny.

Tobie też się dziwnie kojarzy? xD A myślałam że tylko ja mam takie brudne myśli.