A pamięta ktoś Airwolfa Helikoptera szybkiego jak błyskawica
Dobry był też serial nowszy Post Morten
A pamięta ktoś Airwolfa Helikoptera szybkiego jak błyskawica
Dobry był też serial nowszy Post Morten
Nie oglądam seriali w TV przerażają mnie swoim poziomem
Ja też nie oglądam w TV, raczej ściągam.
The big bang theory,Przyjaciele (10 sezonów na płycie xD) , Modern Family, once upon a time ,switched at birth i Pretty little liars :p to oglądam
A nie lepiej oglądać online :)
A pamiętacie MacGywer-a?
Jak seriale, to tylko online ;)
Kto już widział nowa Grę o Tron?
Ja zdecydowanie wolę książki jeśli o Grę o Tron chodzi :)
Ja też, ale będę porównywać - serial i książkę ;)
I jestem ciekawa jak niektóre rzeczy pokażą w serialu (nie mogę się doczekać Czerwonego Wesela)
a ja jakoś nawet nie wiem o co chodzi w tej całej grze o tron :P nie porwało mnie to szeleństwo :P
Ja zawsze wolałam ściągać ![]()
Ja własnie ściągnęłam pierwszy odcinek 3 sezonu i będę wieczorem oglądać :) Również wolę książkę ( jestem w trakcie czytania ), ale serial też bardzo lubię :)
A co zrobisz jak obejrzysz?
Porównam z książką, ale to dopiero po kilku odcinkach :)
ale co zrobisz z plikiem?
Pewnie usunę go, by mi nie zajmował miejsca. Raczej nie oglądam odcinków więcej niż jeden raz, chyba że czegoś nie zrozumiem. Ewentualnie zgram na płytę i sprzedam na czarnym rynku ;]
A ja mam nową serialową sympatię - "Stażystów" ♥ (http://serial-stazysci.net/stazysci---co-to-za-serial)
pobierasz, oglądasz, kasujesz. A nie lepiej online?
Każdy plik na kompie zostawia ślad na dysku.
Pewnie, że lepiej ale mam niestety limit mb na miesiąc do wykorzystania. Jakbym wszystko oglądała w dzień online po dwóch dniach bym go nie miała :) W nocy, kiedy mam darmowy internet nie zawsze mam czas, by obejrzeć wszystko co chcę więc pozostaje mi tylko ściągnąć.
Zamiast pobierać można oglądać online. Chyba, że oglądasz w ciągu dnia.
Jak wy potraficie żyć z limitami :D
Ancient lepszy taki internet niż żaden ;-)
Jak mi podali koszt przyłącza 10 000 bym miał stałe łącze to podziękowałem i wole się męczyć z limitami ;-)
Czasami w nocy oglądam online, a przy okazji co innego ściągam w tym samym czasie, by móc sobie to obejrzeć w dzień xD Jakoś sobie radzę ;)