Dużo jest takich programów o łowcach duchów itp. i zawsze jak latam po kanałach i trafię na takie coś to oglądam, więc możliwe, że widziałąm :)
Ja pamiętam zawsze nie mogłem się piątku doczekać, bo o 22 zawsze leciały Duchy 2 odcinki zawsze, to oglądałem i ciary miałem po plecach. :)
Jej, pamiętam jak mi koleżanka o tym opowiadała dawno temu, ale nie oglądałam nigdy, w sumie nie wiem czemu. Może się bałam, może za późno leciało? : D
Szkoda trochę.
Ja uwielbiałem odcinek jak tą babkę nawiedziło świetna była :)
Nieeee!!! Tylko Jon i Arja <3 ewentualnie Tyrion ![]()
Arja ♥ Kocham to cudowne dziecko♥
...a Jona wszyscy kochają nie bez powodu ;p
A Jaime'a nikt nie kocha.. Oprócz Cersei, ale po piątej części ona tez już zaczyna mieć wątpliwości :>
Własnie oglądam Breaking Bad, trzeci sezon i to jest dokładnie jeden z tych seriali, które się nie nudzą. Dokładnie jak Gra o Tron czy Sherlock BBC. Trzeba bardzo silnej woli, żeby nie włączyć następnego odcinka. Szczerze polecam. Respect chemistry! :)
Ja z Gry o Tron też uwielbiam Jona i Aryę :D. No i teraz po Tańcu ze Smokami tak mi smutno (co czytali wiedzą). Dany mnie niesamowicie wnerwia, na początku ją lubiłam, teraz nie. Tyrion jest świetny (tylko te jego upodobania do pewnej części kobiet -_-) i nawet jest książka z jego cytatami i życiowymi radami xD. Lubię jeszcze Petyra, Ygritte, Brienne i w sumie w każdym jest coś fajnego. A Jamie to jakoś tak dla mnie nie wie czego chce. Jest taki... dziwny.
A Breaking Bad wszyscy polecają, miałam się za to zabrać, ale czasu brak.
Wszyscy polecają BB, czyli coś musi w tym być... :)
W odcinku, który ostatnio oglądałam, główny bohater czytał "Leaves of Grass" Whitmana : )
Obecnie "tylko": The Walking Dead, The Blacklist oraz American Horror Story
Oooo, ktoś ogląda American Horror Story :D. 1 sezon był świetny, 2 też dobry, ale do 3 się za bardzo przekonać nie mogę. Nie jest źle, ale jakoś dla mnie za mało się dzieje i sama fabuła jest trochę gorsza od poprzednich serii. Ale tak czy inaczej uwielbiam ♥.
No 3 trochę nie trzyma poziomu, jakaś za grzeczna dla mnie...
Ale do końca dotrwam ;)
"The Tomorrow People" oglądam.
Nie wiem jak ja pogodzę oglądanie na bierząco 2873 seriali, praktyki, zajęcia i zaliczenia xDDD
American Horror Story bardzo mi się podobało :) Na razie nie oglądam 3 sezonu, czekam aż będzie więcej odcinków, uwielbiam oglądanie jednego po drugim :P najlepiej cały sezon w 2-3 dni :D
W The Walking Dead jest już połowa sezonu i następne odcinki będą dopiero w lutym. Odcinek z niedzieli jest jednym z najlepszych. Tyle akcji, tyle śmierci, tyle zombie i czołg ♥.
Skończyli zdjęcia do 4 sezonu Gry o Tron i będą to montować do kwietnia, masakra... Czekam na trailer :D.
Już po czołgu :P a taki potencjał zabawka miała....:D
No niestety, ale Daryl nie miał wyścia ;). Pozatym znowu się wszyscy rozdzielili i to mnie najbardziej wnerwia.
Ciekawi mnie co z Carol, bo dalej się nie pojawiła... I czy to z Juddith to napewno.
To był ostatni odcinek TWD? ; o Kolejne dopiero ww lutym?
W ogóle ostatni odcinek był okropny, nie wiem, czy oglądać dalej. ALE PRZYNAJMNIEJ GUBERNATOR JUŻ NIE ŻYJE -.-
Ja myślę że Carol powróci, Juddith myślę że żyje ;)
A dlaczego okropny, genialnie zrobiony, wiadomo było że musi coś się stać, bo to mieszkanie w więzieniu za długo trwało ;)
Chyba aż za dużo się działo. Tyle ważnych osób zabito.
Co do Juddith, też mam takie przeczucie, ale nie wiadomo.