Gry

Wole nie puszczać muzy w grach, że by nie przypominała o niej.

Nie będę się rozpisywać o każdej grze, w którą grałam, bo tego jest na prawde dużo.

Moja ulubiona gra to Diablo II ♥

Ostatnio też Minecraft.

Lubię też gry karciane, najbardziej 'Tysiąc' : )

Kocham Diablo II to jest klasyk gier Blizarda, do dziś często gram, może już nie internetowo, ale zawsze czasem zagram.

Gry karciane Tysiąc bardzo często graliśmy w nocne dni, przy piwie chipsach.
Teraz bardziej 3 5 8.

Jaka jest Twoja ulubiona postać w Diablo? :D

Barbarzyńca.

Choć czasem wole uciec do Nekromanty, czy Czarodziejki

O matko, Nekromanta? ;o

Jak dla mnie jedna z najsłabszych postaci, ale co kto woli :D Barbarzyńcą w ogóle nie gram. A czarodziejka zawsze spoko ^

Nekromanta mogę wiele zdziałać więc nie powiedział bym że najsłabszą, wszystkie są wyjątkowe na swój sposób.

Może kiedyś zagramy na blizardzie?

No jak kto woli xD

Kiedyś jak najbardziej : )

Gra ktoś z Was w League of Legends?

Z tym LoLem to jakaś epidemia… :smiley: A ja jestem oryginalna i nie gram. Przynajmniej na razie.

Ja lubię serię Heroes of Might and Magic (trójka najlepsza ^^), ANNO (zwłaszcza 1701), Sacreda, Simsy 3 z masą różnych dodatków, Simsy Średniowiecze… Różnie to u mnie bywa, trochę tych gier było. Mam też Diabolo numer 2 od brata ale jakoś cały czas mam coś innego do grania, muszę się wreszcie za to wziąć.
Aha, i chciałabym kiedyś pograć w słynne TESy i w naszego polskiego Wieśmina.

Wiedźmin jest świetny, a teksty w nim wymiatają :P a tych wszystkich LOLi i WOWów nie lubię :P to nie są gry dla mnie :P

Aktualnie: Chińczyk i gry - ściganki wg koncepcji E. Gruszczyk - Kolczyńskiej.

Jungle Speed! :happy: ma ktoś z Was? :D Jeśli tak, to zapraszam do mnie, by zagrać :happy:

Cokolwiek to jest :P

BĘDĘ GRAŁ W GRĘ.

A na kurniku gracie? :happy:

Kurnik? Kiedyś namiętnie grywałam tam w kalambury :happy:

Kalambury ♥ Najlepsze haha :D

Jungle Speed ... niestety nie mam refleksu na odpowiednio wysokim poziome ale to sympatyczna gra :)

The Sims3 (czytałam, że w 2014 mają wyjść 4) Niestety mój PCek jest za słaby i przy dwóch dodatkach się przycina : (

Obejrzałam Hustle tylko ze względu na Rennera <3 Niezbyt mi sie podobało, oglądałam z kuzynką, która zasnęła po 15 minutach, więc rozumiem Cię świetnie :smiley:
Jen świenie zagrała, pasuje do niej rola głupiutkiej blondynki xD