Made my day
hahaha xD żeby nie było, jeśli chodzi o image to ostatnie co by mi przyszło do głowy to porównanie Mansona do Anette ^^
co w tym śmiesznego ? :)
ja tam nie mam określonego stylu...raz ubieram się na sportowo, czyli jakieś rurki koszulka, trampki, a czasami wolę trochę bardziej dziewczęco- zależy. Ogólnie to jak się ubieram nie do końca odzwierciedla to jaka jestem, ubieram się w to co mi się spodoba :D
Mam tak samo. Podoba mi się styl metala (oczywiście bez przesadyzmu), ale jakoś mnie samej daleko do takiej stylówy xD Kiedyś jeszcze lansowałam się w koszulkach NW i WT, później sobie zrobiłam na zamówienie koszkę z Delain, ale niestety nadruk się sprał :( Tak samo całkiem niedawno zamówiłam taką z Epiką i druk mi się starł (specjalnie wybrałam inną technologię nadruku i inną firmę w nadziei, że sytuacja się nie powtórzy, ale niestety... ) więc teraz jest tylko do spania xD
Ubieram się... normalnie. Tak sądzę. Kiedyś nagminnie ubierałam się w czerń i ciemne kolory, a teraz jedyną czarną rzecz w mojej szafie stanowi zwykła bokserka i trampki xD (nie mam nawet czarnych spodni, o zgrozo!) Teraz królują u mnie kolory, uwielbiam krzykliwe odcienie. Moje ukochane pomarańczowe rurki ♥
Mogę więc chyba powiedzieć, że ubiór odzwierciedla mój charakter w 50% :P

Taki płaszcz mi się marzy ♥
Jaki pięknyy!!!!!
Pierwszy... MOM PLEASE!!! ♥ ♥ ♥
Zrobiła też Edwarda Nożycorękiego i Czerwoną Królową… Ale to Burton Inspired Character jest najpiękniejsze ze wszystkiego .
Ten płaszcz wishmastera666 kojarzy mi się z Dimmu Borgir :P
Sutanna księdza w wersji mhrocznej?
Na festiwal w Bolkowie super, ale tak na co dzień to dość kontrowersyjny strój. ![]()
Być może
Tak spojrzałem na niego i pierwsze co mi przyszło na myśl to Dimmu, choć nie wiem czy lepszym odpowiednikiem nie będzie Behemoth ![]()
Zdecydowanie. Na co dzień nieporęczne i ograniczające ruchy. Nie wyobrażam sobie w tym smażyć naleśników ![]()
Chciałam być znowu ruda, to mi wyszły czerwone włosy z prześwitami rudego o.O właściwie są kolorowe. Wyglądają strasznie.
To ja chciałabym mieć czerwone, ale pewnie głupio bym wyglądała :P.
Nymf napewno nie jest źle, daj zdjęcie.
Jest bardzo źle : D
Jak Ty dodasz zdj. (na którym Cię widać), to wrzucę swoje w przyszłym tyg. :>
To się nie uda :P. No trudno, nie zobaczę twoich krwistych włosów...
Mogłabym taki mieć:)
Mnóstwo jest błyskotek, które mogłabym mieć. Kocham wszystko co się świeci, taka sroka xD