Nasze avatary i sygnatury

Milla dałaś sobie Emily Autumn w avatarze czy mi się wydaje? :)

Nie wydaje Ci się. Ostatnio trochę ją męczę ^^ A na tapecie mam to:

Emilie%20Autumn%20Like%20a%20Doll.jpg

:happy:

W sumie mnie nie dziwi, że Emi na Emily na avku :D, a i płyta "Opheliac" bardzo zacna.

1 polubienie

Skończyło się Halloween, moja kochana sygnaturka z Anette znika.

Długo szukałam inspiracji na mój awatar i sygnaturę i finally mam.

Na awatarze mam Tuomasa, z jego po prostu boskim spojrzeniem (killer eyes *-*) oraz chłopaków z Apocalyptiki, teledysku Path.

Wszystko tak pięknie się układa i współpracuje. :)

5 polubień

Nie mogłem się oprzeć, by nie zmienić sygnatury. :D

Oooo taaaak, masz plusik za tych pięknych kudłatych kudłaczy w sygnaturce <3 Mój włosofetyszyzm to lubi <3 <3 <3

(…A tak w ogóle, to ApocalyptiKI* :>)

1 polubienie

Jestem zakochana w moim avatarze ♥ Autorką jest Chiara Bautista, jej rysunki są niesamowite!

Ala, Chiara Bautista to jedna z moich ulubionych ilustratorek ever ♥

Mam jej arty na tablecie jako tapety i to mi się chyba nigdy nie znudzi. :)

A Ty,Lucyferze, fazujesz chyba na pewnego pana, nie mylę się? :>

Na tym zdjęciu nie ma rapeface'a, czyli +100 za wybór ♥

Oj tam od razu, że fazuję ^^

1 polubienie

Nowy Avek i sygnatura. Dawno nie widziałem tego zdjęcia a jest bardzo Beauty and the Beast'owe :D

Nie muszę przedstawiać mojej sygnatury i awatara. Ostatnio znów dużo czytam książek Tolkiena i oglądam Lotra. :D

2 polubienia

Nie ma takiej osoby, na której miałabym większego "bzika", uwielbienia :happy:. Uwielbiam cię Simone :rolleyes:

2 polubienia

Nowa sygnatura, bo ładny pan :D Tylko czcionka jeszcze do zmiany.

Mała zmiana nie zaszkodzi na moich ukochanych i jedynych. :)

Z regulaminu forum:

Każdy Użytkownik może posiadać **wyłącznie jeden **animowany .gif w profilu (avatar lub sygnatura). Animacja nie może być zbyt dynamiczna, jaskrawa i kolorowa. Administracja zastrzega sobie prawo do usunięcia avatarów lub sygnatur Użytkowników naruszających te zasady.

Ares jeden gif tylko można ; )

1 polubienie

Dzięki Nymf. :) Zawsze o tym zapominam. :D

Nie ma sprawy Ares ^^

Mój avatar przedstawia Courtney Love, a sygnatura fragment tekstu mojej ulubionej piosenki zespołu Hole : )

1 polubienie

Zmiana na młodego Villego, który podpala fajkę rzeźbie. Bo dlaczego nie. :)

A w podpisie tekst pewnej piosenki, na którą wszyscy ostatnio fazują. A ja ją znałam zanim jeszcze była fajna!

Sami masz moje ulubione zdjęcie Villego ♥

Pora na mnie:

No cóż na awatarze mam Eicce i jego piękny headbaging z teledysku do Angry Birds. :) Ogólnie cały teledysk jest po prostu piękny. :3

Jeśli chodzi o sygnaturę to przedstawia ona "panią" Schneider. :D Christoph Schneider tak bardzo opisuje moje codzienne, szare życie. :)

2 polubienia

Z cyklu: dobrych tekstów nigdy nie za mało, czyli fascynujący w swojej prostocie końcowy fragment tekstu do "Song Of Myself" Tuomasa.

Czyż trzeba coś więcej dodawać? :-D

2 polubienia